Curs BNR

1 EUR = 4.9709 RON

1 USD = 4.5670 RON

1 GBP = 5.8970 RON

1 XAU = 354.6908 RON

1 AED = 1.2435 RON

1 AUD = 3.0560 RON

1 BGN = 2.5416 RON

1 BRL = 0.8237 RON

1 CAD = 3.3295 RON

1 CHF = 5.1374 RON

1 CNY = 0.6284 RON

1 CZK = 0.1971 RON

1 DKK = 0.6663 RON

1 EGP = 0.0947 RON

1 HUF = 1.2719 RON

1 INR = 0.0546 RON

1 JPY = 2.9025 RON

1 KRW = 0.3289 RON

1 MDL = 0.2567 RON

1 MXN = 0.2541 RON

1 NOK = 0.4199 RON

1 NZD = 2.7512 RON

1 PLN = 1.1599 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0519 RON

1 SEK = 0.4279 RON

1 TRY = 0.1380 RON

1 UAH = 0.1100 RON

1 XDR = 6.0565 RON

1 ZAR = 0.2489 RON

Editia 8224 - 19 iul 13:31

Ultimele zile de înscrieri din campania de Admitere la Universitatea Spiru Haret!

Autor:

Publicat la 25 sepembrie 2023

Ultimele zile de înscrieri din campania de Admitere la Universitatea Spiru Haret!

Septembrie este ultima lună de admitere pentru cele patru programe de licenţă şi patru programe de masterat de la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, ale centrului universitar de la Braşov al Universităţii Spiru Haret.
Cele patru programe de licenţă ale celor două facultăţi sunt: Drept, Management, Psihologie şi Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar.
Programul de licenţă Drept are o durată de patru ani, iar după finalizarea cursurilor, absolvenţii vor avea opţiunea de a se specializa într-o anumită ramură a dreptului, cum ar fi dreptul comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul penal, dreptul fiscal sau alte domenii.

Specializarea Management ajută la dezvoltarea abilităţilor de lider, cum ar fi luarea deciziilor, comunicarea eficientă, motivarea echipelor şi gestionarea resurselor, abilităţi valoroase într-o gamă largă de cariere şi domenii. Managementul este o specializare care rămâne adesea în cerere pe piaţa forţei de muncă deoarece companiile şi organizaţiile au nevoie constant de profesionişti calificaţi în acest domeniu.

Programul Psihologie se concentrează pe studiul ştiinţific al comportamentului uman şi al proceselor mentale. După finalizarea studiilor, absolvenţii vor obţine diploma de licenţă în psihologie, care le poate deschide uşi pentru diferite perspective de carieră în domeniul psihologiei sau pentru a continua studiile la nivel de master sau de doctorat în acest domeniu sau într-un altul aferent.Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar este conceput pentru a pregăti viitorii studenţi să devină educatori profesionişti în sistemul de învăţământ primar şi preşcolar. Acest program combină teoria pedagogică cu practica învăţământului şi se concentrează pe dezvoltarea abilităţilor necesare pentru a lucra cu copiii din aceste nivele de învăţământ.PATRU PROGRAME DE MASTERAT!
Managementul organizaţiei în context European, Cooperare internaţională în justiţie, Psihologie clinică şi intervenţie psihologică şi Consiliere educaţională sunt cele patru programe de masterat ale centrului universitar haretist din oraşul de sub Tâmpa!

Masteratul Managementul organizaţiei în context european se concentrează pe dezvoltarea abilităţilor şi cunoştinţelor necesare pentru a gestiona organizaţii si are ca scop pregătirea studenţilor pentru a ocupa poziţii de conducere în companii, organizaţii non-guvernamentale sau instituţii publice care operează în spaţiul european.Cooperare internaţională în justiţie este programul de masterat ce se concentrează pe pregătirea studenţilor pentru a lucra în domeniul dreptului şi justiţiei la nivel internaţional. Acest program are ca scop pregătirea specialiştilor care pot contribui la soluţionarea problemelor juridice şi la consolidarea statului de drept, la nivel global.Programul de masterat Psihologie clinică şi intervenţie psihologică este conceput pentru a pregăti viitorii studenţi să devină specialişti în evaluarea şi tratamentul problemelor de sănătate mentală şi comportamentală. Acesta oferă cunoştinţe şi abilităţi esenţiale pentru a lucra în domeniul psihiatriei, psihologiei clinice sau în alte domenii legate de sănătatea mentală.Consiliere educaţională este programul de masterat conceput pentru a pregăti studenţii să devină consilieri educaţionali profesionişti, care pot oferi suport şi ghidare elevilor şi studenţilor în ceea ce priveşte dezvoltarea lor academică, socială şi emoţională. Acest program se concentrează pe tehnici de consiliere, teorie a dezvoltării, şi abilităţi de comunicare.USH este prima universitate particulară din România, cu o tradiţie de 32 de ani, instituţie de învăţământ superior acreditată, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ. Universitatea Spiru Haret funcţionează prin intermediul celor cinci centre universitare din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Câmpulung Muscel, cu 11 facultăţi, ce includ 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat. Peste 330.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret!

Unde au loc înscrierile?
Înscrierile au loc la sediul din Str. Turnului nr. 7, Braşov. Taxa de înscriere este de 250 ron, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în sase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii cu diploma de bacalaureat, respectiv diplomă de licenţă, sau diplome echivalente cu acestea.
Hai să fii student la Universitatea Spiru Haret! Împreună învăţăm să avem succes!
Date de contact:
- E-mail: admitere_sjeab@spiruharet.ro | admitere_pseb@spiruharet.ro
- Website: www.admitere.spiruharet.ro 

 

+1 -3

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie