Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7155 - 26 feb 17:17

Tot ce trebuie să știi despre cele mai populare tipuri de saltele - pentru o achiziție viitoare corectă!

Autor:

Publicat la 14 februarie 2020

Tot ce trebuie să știi despre cele mai populare tipuri de saltele - pentru o achiziție viitoare corectă!

Pentru confortul propriu suntem în stare să facem aproape orice. Pe lângă amenajarea locuinței în ton cu preferințele noastre pentru a crea acel mediu propice relaxării, un rol important în tot acest proces al confortului îl au și saltelele.

Alegerea lor se impune a fi făcută în concordanță cu mai mulți factori. În primul rând, ne vom raporta la materialul din care aceasta este confecționată. Dacă prezentăm anumite afecțiuni la nivelul coloanei vertebrale, cu siguranță avem nevoie de o saltea specială, o saltea ce poate participa activ la remedierea acestora. Piața de profil ne pune în față o mulțime de tipuri de saltele, lucru ce ne încurcă mai mult deoarece alegerea devine una destul de grea. Pentru a alege corect o saltea trebuie să fim, înainte de toate, bine informați cu privire la aspectele ce o caracterizează.

Saltelele ortopedice

După cum reiese și din denumirea lor, saltelele ortopedice sunt invenția specialiștilor în ortopedie. Ei și-au dorit să creeze saltele ce pot ameliora durerile de spate și ale încheieturilor și chiar au reușit acest lucru.

Acest tip de saltele este recomandat persoanelor cu o greutate mică. Însă, pentru persoanele mai corpolente, saltelele superortopedice sunt o recomandare datorită formei și construcției lor.

Revenind la ale noastre, o saltea ortopedică face parte din sfera clasicelor saltele. Mai exact, sunt făcute din arcuri, iar asta înseamnă că oferă o aliniere corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.De cele mai multe ori, cei ce achiziționează o astfel de saltea sunt persoane ce își doresc o saltea durabilă și la un preț în echilibru perfect cu tot ce ține de calitate.

Saltelele superortopedice

După cum s-a spus și anterior, sunt destinate folosirii de către persoanele corpolente. Pe piața de profil mai sunt regăsite și sub denimirea de saltele de tip relaxa. Ceea ce le diferențiază de cele ortopedice este faptul că, pe lângă arcuri, acestea au în componență și spumă poliuretanică. Mai exact, între fiecare rând se arcuri există câte un alt rând de spumă. Acest lucru face salteaua să fie mai rigidă și mult mai rezistentă.

Saltelele ergonomice

Recunoscute și sub denumirea de saltele Pocket Spring, saltelele ergonomice vin la pachet cu o serie de avantaje. Fiind ergonomice, este de la sine înțeles că scopul lor este să ne mențină o poziție corectă a coloanei vertebrare pe toată perioada somnului. Totodată, grație arcurilor ce preiau independent greutatea, aceasta nu capătă în timp forme anormale. În plus, mișcările prin somn ale unei alte persoane nu ne influențează în niciun fel.

Nu în ultumul rând, acest tip de saltele nu conține materiale nocive pentru sănătate, spuma din componența lor stimulează fluxul de aer, ceea ce înseamnă că acestea vor fi mereu uscate și bine aerisite.

Saltelele din spumă cu memorie

Poate printre cele mai populare saltele în ziua de astăzi se numără cele din spumă cu memorie. În cadrul magazinelor de profil le vom regăsi și sub denumirea de saltele memory Foam. Ele se încadrează cu brio în categoria saltelelor ergonomice, fiind optime pentru persoanele cu probleme grave de coloană.

De exemplu, cele din magazinul de aici sunt de calitate superioară, fiind confecționate din materiale ce asigură o dispersare uniformă a punctelor de presiune. Saltelele din spumă cu memorie sunt considerate cele mai inteligente saltele deoarece pot indentifica nevoile corpului și pot să acționeze asupra lor.

În aceeași ordine de idei, au proprietăți diverse printre care și hipoalergenice – asta înseamnă că sunt perfecte și chiar indicate a fi folosite în cazul persoanelor imobilizate la pat. Printre cele mai de interes caracteristici ale acestor saltele se numără:

- Structura aerisită, ce permite evapoarea rapidă a umezelii și reglarea termică;

- Rezistența sporită la presiune;

- Conferă senzație de imponderabilitate;

- Materialele din care este confecționată o fac extrem de ușoară.

De unde pot fi achizitonate astfel de saltele?

După cum s-a mai spus, piața de profil saltelelor ne îngreunează alegerea în loc să ne-o ușureze, dat fiind faptul că se regăsesc atât de multe tipuri la orice colț. Un magazin de încredere, mereu alături de clienții săi, este expert-saltele.ro – renumit pentru saltelele de calitate pe care le pune la dispoziție. Cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul pentru o fi siguri că fac o achiziție corectă.

+1 -1

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional