Curs BNR
1 EUR = 4.9761 RON
1 USD = 4.6567 RON
1 GBP = 5.7878 RON
1 XAU = 346.6114 RON
1 AED = 1.2678 RON
1 AUD = 3.0265 RON
1 BGN = 2.5442 RON
1 BRL = 0.9073 RON
1 CAD = 3.4036 RON
1 CHF = 5.0938 RON
1 CNY = 0.6426 RON
1 CZK = 0.1971 RON
1 DKK = 0.6673 RON
1 EGP = 0.0972 RON
1 HUF = 1.2649 RON
1 INR = 0.0559 RON
1 JPY = 3.0059 RON
1 KRW = 0.3389 RON
1 MDL = 0.2605 RON
1 MXN = 0.2744 RON
1 NOK = 0.4252 RON
1 NZD = 2.7633 RON
1 PLN = 1.1511 RON
1 RSD = 0.0425 RON
1 RUB = 0.0503 RON
1 SEK = 0.4287 RON
1 TRY = 0.1432 RON
1 UAH = 0.1179 RON
1 XDR = 6.1310 RON
1 ZAR = 0.2433 RON
Publicat la 05 octombrie 2017
Decongelarea cărnii trebuie să se facă cu atenţie, pentru a evita ca diversele bacterii să se activeze şi să devină toxice. Iată cum o tehnică ascunsă şi care durează numai cinci minute îi face pe mulţi să fie bucătari mult mai buni. Pentru decongelarea cărnii, ai nevoie de două cratiţe de metal, potrivit vocea.biz. Aşezi prima cratiţă cu fundul în sus şi apoi carnea o pui într-o pungă peste ea. A doua cratiţă, după ce o umpli cu apă caldă o vei pune peste carne.
nu este nici un comentariu
De la începutul Campaniei „Dar din suflet pentru seniori”, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte 2024 şi-au ridicat tichetele valorice 6.550 de beneficiari. Cifra a fost transmisă[...]
2024-04-24 citeste mai multPrefectul judeţului Braşov, Cătălin Văsii, a participat marţi, 23 aprilie, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică, dar şi de senatorul Mihail Veştea, la seminarul[...]
2024-04-24 citeste mai multFlavia Hilochie, mama unei eleve de clasa a XII-a, de la Liceul Vocaţional de Arte Plastice din Braşov, cu CES (cerinţe educaţionale speciale) cere Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov[...]
2024-04-24 citeste mai multDupă o reamenajare care a durat mai multe luni, Librăria Şt.O.Iosif din Braşov (din strada Mureşenilor nr. 14) se va redeschide vineri, 26 aprilie, la ora 14.00. „Cărţile au revenit la raft,[...]
2024-04-24 citeste mai multRecomandările sunt făcute de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism
2024-04-24 citeste mai mult
Adaugă un comentariu