Curs BNR

1 EUR = 4.9479 RON

1 USD = 5.1794 RON

1 GBP = 5.5370 RON

1 XAU = 269.2661 RON

1 AED = 1.4101 RON

1 AUD = 3.3069 RON

1 BGN = 2.5298 RON

1 BRL = 0.9628 RON

1 CAD = 3.7520 RON

1 CHF = 5.2155 RON

1 CNY = 0.7150 RON

1 CZK = 0.2005 RON

1 DKK = 0.6653 RON

1 EGP = 0.2655 RON

1 HUF = 1.1997 RON

1 INR = 0.0632 RON

1 JPY = 3.5788 RON

1 KRW = 0.3593 RON

1 MDL = 0.2630 RON

1 MXN = 0.2523 RON

1 NOK = 0.4722 RON

1 NZD = 2.9000 RON

1 PLN = 1.0277 RON

1 RSD = 0.0422 RON

1 RUB = 0.0879 RON

1 SEK = 0.4522 RON

1 TRY = 0.2797 RON

1 UAH = 0.1405 RON

1 XDR = 6.5590 RON

1 ZAR = 0.2853 RON

Editia 7790 - 29 sep 13:07

Numărul psihic al dragostei: Cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut

Autor:

Publicat la 22 iunie 2022

Numărul  psihic al dragostei: Cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut

Numerologul Mihai Voropchievici arată că există un număr al dragostei în cuplu, care dă indicii despre cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut. Mihai Vorpchievici s-a focusat de această dată numai pe cifrele domnilor, avantajul informaţiilor fiind de partea doamnelor care vor să afle mai multe despre partenerul lor.
„Ziua de naştere oferă numărul psihic sau numărul cheie al vieţii. În raport cu partenerul vorbim în sine de un număr al dragostei”, arată acesta.

Partenerul cu numărul psihic 1
Cei născuţi pe: 1, 10, 19, 28
Sunt caracterizaţi prin individualism şi independenţă. Când faci cunoştinţă cu o astfel de persoană trebuie să îţi dai seama că el e lider şi atunci nu o să vii din prima întâlnire să impui nişte lucruri. Îl laşi să vezi cam cum conduce, în ce zonă - te invită la îngheţată la cornet sau la o cofetărie de clasă? Îţi dai seama imediat.
Opinia lor trebuie să fie întotdeauna o prioritate şi să fie unică, nu acceptă contestatari. Pot avea în schimb tendinţa de a suprima părerile celor din jur.
Sunt strategi, buni manageri, se disting prin independenţă şi originalitate.
Cu greu se supun şi cu greu construiesc relaţii. Analizează şi stabileşte de la primele întâlniri ce coordonate urmează. Sunt foarte direcţi - cât câştigi, ce lucrezi?...
În relaţie caută o sursă de inspiraţie şi cu o anumită abordare. Bărbaţii pot fi parteneri de încredere numai dacă au primit girul persoanei din faţa lor, adică îl acceptă cu aşa ceva. După aceea coboară ştacheta.
Caracter dominat de autoritarism şi respingerea criticilor. Sunt destul de închişi de multe ori şi mai greu abordabili.

Partenerul cu numărul psihic 2
Cei născuţi pe: 2, 11, 20, 29
Pot chiar să iubească şi să construiască relaţii, pentru că ei sunt sub energia Lunii, au multă energie feminină de partea lor - bănătatea, simţul de ocrotire. Sunt oamenii care se lipesc foarte repede într-o relaţie pentru că sunt detaşaţi, calmi şi cu un aspect atractiv.
Sunt diplomaţi, susţin întotdeauna pacea şi construirea unei încrederi. Nu tind niciodată să cucerească înălţimi mai mari decât posibilităţile lor. Excepţie fac cei născuţi pe 11 care au o energie suplimentară şi mereu vor fi dintre cei aleşi.
Doi e predispus la exagerare minciuni şi duplicitate - astea sunt părţile negative. Totodată, este şi un bun ascultător. Îi poţi împărtăşi emoţiile, secretele şi să-i ceri sfatul, dar depinde de conjunctura respectivă.  Când apelează la aceste defecte, la exagerare minciuni, duplicitate - înseamnă că e într-o situaţie extremă şi caută să iasă de acolo şi nu ştie cum să scape.
Totuşi, un 2, 11, 20 sau 29 pentru a construi o relaţie cu o persoană, nu trebuie să se pună presiune asupra lui. Nu vin asupra lui 2 să pun presiune, dar nici el nu vine asupra mea, ne înţelege undeva tacit. Lasă-l pe el să creadă că a avut iniţiativa. Doiul te conduce din umbră. Devine o autoritate pentru toţi, cu condiţia să-i ofer şi lui o alegere, să-i laşi lui să îşi spună opinia.

Partenerul cu numărul psihic 3
Cei născuţi pe: 3, 12, 21, 30
Sunt înţelepţii, patronaţi în permanenţă de planeta norocului, Marele benefic Jupiter.
Nişte norocoşi prin excelenţă, învaţă în permanenţă ceva nou, sunt cei care se înscriu la cursuri, să dobândească. Vor să fie deştepţi şi sunt inteligenţi, dar vor mai mult să acumuleze şi mai multe cunoştinţe ca să iasă în evidenţă. Vor cu un ton mai sus de ceilalţi.
Fiind pretenţioşi şi cu cei din jur şi cu propriile persoane, nu vor accepta niciodată mediocritatea sau pe cei ce sunt superficiali când tratează o problemă serioasă.
Au un potenţial creativ mare. Sunt activi cu scopuri bine definite şi, în general, sunt bine educaţi.
Un astfel de bărbat are adesea dificultăţi totuşi de comunicare cu cei dragi. Comunică foarte bine cu ceilalţi, dar acasă au probleme. Ei nu prea comentează lucrurile în casă, stau cuminţi, preferă să asculte, dar pot câteodată - când văd că nu sunt ascultaţi - să devină dictatori.
Dacă vrei să construieşti o relaţie cu un astfel de bărbat, este importat să-l apreciezi tocmai pentru intelectul şi pentru cunoştinţele sale. Dacă reuşeşti să faci treaba asta e perfect!
De multe ori un 1 cu un 3 sunt în dispute mari, pentru că 3 nu acceptă autoritatea lui 1, iar 1 nu accepta să se supună lui 3.

Partenerul cu numărul psihic 4
Cei născuţi pe: 4, 13, 22, 31
Cei născuţi în zilele acestea sunt practici. Sunt indivizi talentaţi din punct de vedere creativ, sentimentali, dar sunt şi vulnerabili. În viaţă s-ar putea să nu arate aceste calităţi şi, mai degrabă să pară insensibil şi închişi în ei, numai datorită faptului ca cel cu care vine în contact să nu-l simtă că e vulnerabil. Dar fac ei ce fac, până la urmă vulnerabilitatea constă în bunătate, în exces de bunătate.
Şi dacă ai cerut la asta, zice întâi, n-am! Da, mă rog, pentru ce ţi ar trebui? ...Dacă vede că nu vrei să-i risipeşti pe cine ştie ce lucru de nimic îţi dă. Dar să nu cumva să iei altceva, că după aceea nu mai te lipeşti de el!
Sau dacă îţi dă ceva cu împrumut, dar 4 nu prea dă împrumut, nu are prostul ăsta obicei. Ori dă din toată inima ori nu dă deloc.
Le place să stabilească reguli de bază sau propriile legături, cu excepţia celor născuţi în ziua de 22 care asemănător celor cu 11 au vibraţia înaltă şi vor construi pentru umanitate.
Pentru ceilalţi, calităţile pozitive includ dorinţa de ordine, o minte tenace capabilă să sesizeze cele mai mici detalii, stabilitatea şi disciplina. Cel mai uşor poţi construi o relaţie cu un 4, dacă nu le subliniezi imperfecţiunile. Treci peste ele că nu sunt atât de deranjante.

Partenerul cu numărul psihic 5
Cei născuţi pe: 5, 14, 23
Sunt oameni curioşi, versatili, cu multe faţete, adică e omul cu 2 feţe, cu 3, cu 4 cu 5... Afişează în funcţie de conjunctura respectivă, atitudinea respectivă. Tratează situaţia, ştie să se plieze. Se spune totodată că 5 e cameleonic, dar nu în partea negativă. E adaptabil, se plimbă fantastic de uşor.
Este un adevărat antreprenor. De multe ori nu sunt ca cei cu 3 care vor să acumuleze în detaliu orice informaţie, ăştia iau de peste tot toate informaţiile şi ştiu cîte o parte un pic, din aia, un pic din aia. Și dacă vrei să-l forţezi şi îţi dai seama că nu are noţiuni temeinice despre un domeniu, schimbă subiectul pentru că ştie că îl vei prinde. Știe s-o şteargă diplomatic.
Degajat, foarte creativ, îi place să fie la curent cu noile produse, are un bun simţ al umorului. Ăştia sunt distractivi. Acest bărbat, apreciază laudele, sunt cei care dacă ajung pe post de şef o duc toţi bine numai cu periuţele: şeful, te iubesc!, eşti cel mai deştept...
Le place linguşeala, să fie lăudaţi, de multe ori au inconstanţă, superficialitate, lipsa dorinţei de a creşte şi a-şi asuma responsabilitatea şi tratează totul cu, pur şi simplu, comercialism. Aşa se simt ei bine şi nu trebuie neapărat să-i luăm la puricat prea mult că se supără şi din vesel devin acizi.

Partenerul cu numărul psihic 6
Cei născuţi pe: 6, 15, 24
Hedoniştii, ca să nu le zicem, narcisiştii. Le plac să atragă privirea, să se uite totţi la ei, chiar şi bărbaţii.
Sunt nişte oameni armonici care folosesc pur şi simplu arta seducţiei prin îmbrăcăminte şi prin modul cum arată. Pun mare preţ pe aspectul nu numai fizic, pe aspectul general, comportamental, mental...
Sunt oameni care au dorinţa de a ieşi în evidenţă în primul rând cu aspectul, dar după aceea mai vor şi cu cunoştinţele pe care le au, dar şi cu situaţia lor financiară. Ăştia dacă nu au o situaţie financiară stabilă, non stop nu pot dormi noaptea. Deci nu vor bogăţii, expansiune, ci stabilitate.
Au o energie foarte plăcută, au mulţi prieteni, sunt populari atrăgător, plin de farmec, dar au şi un defect. De multe ori le e greu să reziste dorinţelor celor din jur, rugăminţilor.
Au o inimă atât de bună că îşi dau şi cămaşa, dacă ştii cum să îi iei. De multe ori găseşti leoaice din astea cu 6 care cad în capcana profitorilor.
Reprezentanţii acestor numere sunt bărbaţi înţelepţi, au un simţ al umorului subtil, în orice situaţie găsesc şi caută de multe ori un compromis ca toată lumea să fie mulţumită, relaţia să fie perfectă.
Caută confirmarea abilităţilor mentale şi dezvoltării comune.

Partenerul cu numărul psihic 7
Cei născuţi pe: 7, 16, 25
Oameni extrem de spirituali, sunt cei care intuitiv ştiu dacă nuca aia pe care o ai tu în mână are miezul bun sau e stricat.
Au o intuiţie fantastică. Bărbaţii au o percepţie detaşată faţă de tot ce înseamnă lumea. Ei se detaşează de grobianism, măgăriile zilei, a oamenilor mărunţi care caută răutăţi. Se retrag, nu vine să te apostrofeze. Dar, uşor, uşor păstrează distanţa.
E mereu cu capul în nori, iubeşte călătoriile şi natura. E cu capul în nori pentru că de multe ori visează la nişte lucruri, îşi face face planuri. Trebuie să îl tragi de mânecă - Vezi că sunt aici cu tine!. - Ah, da, mă gândeam la ceva!...
Foarte visător, face totul, dar în felul său. Multe daruri creative şi o intuiţie foarte dezvoltată. Deoarece a venit pe lume pentru creştere spirituală, sunt recomandaţi să fie ghizi spirituali altora, care sunt poate un pic dezorientaţi, rătăciţi.
Fantastic de buni sfătuitori şi niciodată nu te vor apostrofa de ce ai ajuns în situaţia x sau y. Tratează cauze şi nu efecte.

Partenerul cu numărul psihic 8
Cei născuţi pe: 8, 17, 26
Stâlpii societăţii nostre. Un astfel de bărbat e realist, tinde spre putere recunoaştere şi succes. Simte banul unde e, simte unde sunt afacerile şi acolo se pretează, dar e individualist, e hotărât şi ferm. La el nu există cale de mijloc niciodată. Extreme - da ori ba!
Dacă simte că are sorţi de izbândă, merg la sigur. S-a dus şi a câştigat. Spuneam că ăştia sunt cei care au inventat logo-ul ăla cine nu riscă, nu câştigă. Le place să rişte, sigur că da, dar un risc calculat întotdeauna.
Nu sunt cel mai bun practic. Foarte buni muncitori, de multe ori lucrează mai bine singur decât în echipa. Dar acceptă totuşi şi pe cineva care îl vede că are aceleaşi valori cu el şi e pe aceeaşi frecvenţă. Îl acceptă ca partener de afacere.
În relaţie poate fi însă sensibil şi vulnerabil, cu toate că un 8 atacă la prima. Deci a văzut-o, mă duc s-o cunosc!  Practic, ţi-a luat piuitul. Nici nu apuci să te dezmeticeşti...
Un 8 se manifestă prin impetuozitatea de care de nevoie. Şi în dragoste e impetuos, dar e impetuos până devine nesuferit  de multe ori.  E ca ăia de la mai spunem noi libidinoşi. Dacă vede că n-a reuşit, păi nu nu mai scap de el. Încearcă până îi iese. Și după aceea zice ţi-am demonstrat că am putut să o cuceresc? şi îţi transmite toată energia negativă.
Atunci când a simţit că femeia pe care şi-o doreşte e pe aceeaşi frecvenţă şi exista şi simpatie, şi empatie şi afinităţi... Dacă te-ai atins de persoana aia sau ai spus o vorbă urâtă la adresa ei, eşti terminat! Ai scos Balaurul din văgăună, da?
Exprimă înţelegere faţă de partener, va fi devotat şi fider.
 
Partenerul cu numărul psihic 9
Cei născuţi pe: 9, 18, 27
Războinicii nobili. Marţienii. Au un simţ înnăscut al dreptăţii. Le e greu să facă totuşi faţă mâniei interioare. Nişte vulcane imprevizibile. Numai să-l atingi, nu i-a convenit ceva, toată lava e pe tine! Un astfel de bărbat e condus de un impuls sexual puternic, amantul numerologiei, amantul excelent în numerologie ca cifra asta e. Sunt nişte iubăreţi. Oferă dragoste, dar au nevoie de mai multă decât au oferit.
Nu se bagă acolo unde simt că nu primesc nimic. Nu ştie, riscă ca şi 8.
La exterior, poate să pară dur, dar în interior e tandru şi blând. De multe ori instinctul ăsta sexual al lor poate să le creeze multe dificultăţi în viaţa particulară. Pentru că 9 nu e caracterizat prin fidelitate. E tatăl infidelităţi e zburătorul, fluturele de noapte.
Aşa că toată viaţa lui va purta o mască sub care nu ştii ce se ascunde - dragoste, pasiune sau profitare? E foarte complicat, poate avea mulţi prieteni, dar apropiaţi şi devotaţi niciunul. Pentru că imediat când l-au prins şi şi-au dat seama, au fugit ca să nu fie şi ei catalogaţi la fel.
Dintre trăsăturile pozitive se remarcă totuşi receptivitatea şi disponibilitatea de a-i proteja pe ceilalţi cu sinceritate şi cu un curaj ieşit din comun.
Deci vrei să rişti să ai un prieten nou? Îl accepţi cu micile lui escapade şi greşeli, pentru că vei avea un om luptator lângă tine şi dacă e nevoie şi trebuie să dea dovadă de curaj, nu te va lăsa singur.
Cunoscând toate aceste puncte, e important să nu tragi concluzii pripite.

+4 -2

Comentarii

'Zah Ioan'

2022-06-22 04:51:27


'Credeti asa ceva? Mie, nascut pe 23 nu mi se potriveste nimic.Si nici sotiei nascuta pe 27.'

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional