Curs BNR

1 EUR = 4.9686 RON

1 USD = 4.5785 RON

1 GBP = 5.8072 RON

1 XAU = 299.7224 RON

1 AED = 1.2466 RON

1 AUD = 2.9997 RON

1 BGN = 2.5404 RON

1 BRL = 0.9193 RON

1 CAD = 3.3930 RON

1 CHF = 5.2030 RON

1 CNY = 0.6361 RON

1 CZK = 0.1963 RON

1 DKK = 0.6665 RON

1 EGP = 0.1482 RON

1 HUF = 1.2770 RON

1 INR = 0.0552 RON

1 JPY = 3.0472 RON

1 KRW = 0.3440 RON

1 MDL = 0.2559 RON

1 MXN = 0.2685 RON

1 NOK = 0.4352 RON

1 NZD = 2.8219 RON

1 PLN = 1.1515 RON

1 RSD = 0.0424 RON

1 RUB = 0.0498 RON

1 SEK = 0.4446 RON

1 TRY = 0.1470 RON

1 UAH = 0.1192 RON

1 XDR = 6.0829 RON

1 ZAR = 0.2389 RON

Editia 8132 - 29 feb 03:50

Investiţii în aparthotel-uri de lux: o nouă oportunitate de business în Braşov

Autor:

Publicat la 14 noiembrie 2023

Investiţii în aparthotel-uri de lux: o nouă oportunitate de business în Braşov

Investiţiile imobiliare reprezintă o modaliate deja populară de a-ţi pune economiile la treabă şi de a obţine randamente semnificative  pe termen lung. Într-un oraş cu un potenţial turistic imens şi aflat în plină dezvoltare, cum este Braşovul, apartamentele de lux în regim hotelier reprezintă o oportunitate atractivă de investiţie.  Cu o combinaţie de facilităţi moderne, amplasare privilegiată, amenajare premium, achiziţionarea unui aparthotel de lux în Braşov poate genera beneficii substanţiale.

I. Braşov - un oraş în plină dezvoltare
În ultimul timp, Braşovul a devenit un pol economic şi turistic al Transilvaniei, atrăgând anual peste un milion de vizitatori. Poziţionat strategic în una din cele mai apreciate regiuni turistice ale Europei, acest oraş are un potenţial imens de business în domeniul turismului, accentuat în prezent şi de inaugurarea Aeroportului Internaţional Brasov-Ghimbav. Deţinerea uneia sau mai multor unităţi de cazare aici reprezintă o sursă sigură de venit, iar investiţia în aparthoteluri de lux poate fi cea mai bună alegere pentru micii investitori.

II. Randamente financiare remarcabile
Unul dintre avantajele investiţiei într-un aparthotel de lux în Braşov este capacitatea de a genera venituri constante şi solide, pe termen lung, având o concurenţă foarte timidă pe acest segment premium. Turismul în Braşov se află într-o continuă expansiune, iar cererea pentru locaţii de cazare de top nu încetează să crească. Prin închirierea apartamentului tău către turişti sau vizitatori pentru perioade scurte, vei obţine venituri pasive considerabile şi vei putea amortiza rapid investiţia iniţială.

III. Răsfăţ şi eleganţă, oricând în vacanţă
Având un aparthotel de lux în Braşov, ai mereu acces la vacanţa perfectă: ai "locul tău" asigurat, la nivelele de confort şi eleganţă maxime, pliate pe nevoile şi dorinţele tale, oricând vrei să te bucuri de relaxare sau de excursii în zonele limitrofe. În momentul în care ai propriul aparthotel de lux, mergi într-o vacanţă premium cu cazare gratis... oricând ai poftă!

VI. Afacere la cheie
În 2023, în Braşov ai posibilitatea să devii partener de business doar prin investiţie, fără să te ocupi de marketing, management, logistică ori alte activităţi specifice. Spre exemplu, dacă achiziţionezi un apartament de lux destinat închirierii în regim hotelier în cadrul ansamblului ONE66 - Central Residence Brasov, pe lângă faptul că vei avea parteneri puternici de business din industria imobiliară şi hotelieră, vei avea parte de un venit pasiv sigur şi peste medie, fără să fi nevoit să te implici fizic, deoarece toate serviciile de property management şi tot ce ţine de administrarea acestui business se realizează de către specialişti. Odată desăvârşit procesul de achiziţie, urmează doar să te bucuri de un profit care continuă pe termen lung sau până când eşti determinat să vinzi afacerea.

V. Elemente esenţiale pentru profit maxim
Atunci când investeşti într-un aparthotel de lux şi vrei să obţii maxim la capitolele siguranţă şi randament, trebuie să ţii cont de anumite aspecte. Notorietatea, bonitatea finaciară şi portofoliul imobiliar al dezvoltatorului, experienţa în acest tip de business a părţilor implicate, sunt primele elemente de luat în seamă. Localizarea şi construcţia (proiect, materiale, design, etc.) sunt factori determinanţi, urmaţi de serviciile şi facilităţile oferite celor cazaţi. Nu în ultimul rând, partea de administrare şi implementare a business-ului trebuie să fie foarte clar definită pentru a te bucura de un venit pasiv semnificativ în acest tip de afacere „la cheie”.

În concluzie, investiţia într-un aparthotel de lux în Braşov este o oportunitate fascinantă pentru cei care caută atât randament financiar atractiv, cât şi experienţe sofisticate de petrecere a timpului liber. Braşovul oferă o combinaţie unică de dezvoltare economică, atracţii turistice remarcabile şi un mediu plăcut pentru trai. Aparthotel-urile de lux cu facilităţi de top, servicii impecabile şi o locaţie bună, sunt opţiunea ideală pentru cei ce doresc să investească într-o destinaţie cu un potenţial imens. Astfel, poţi obţine atât beneficii financiare, cât şi satisfacţia de a face parte dintr-o comunitate ce împărtăşeşte pasiunea pentru frumuseţea şi istoria acestui oraş plin de viaţă.

+5 -6

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie