Curs BNR

1 EUR = 4.8909 RON

1 USD = 4.7450 RON

1 GBP = 5.7696 RON

1 XAU = 272.6466 RON

1 AED = 1.2918 RON

1 AUD = 3.3761 RON

1 BGN = 2.5007 RON

1 BRL = 0.9197 RON

1 CAD = 3.7206 RON

1 CHF = 5.0380 RON

1 CNY = 0.7040 RON

1 CZK = 0.2009 RON

1 DKK = 0.6575 RON

1 EGP = 0.2478 RON

1 HUF = 1.2438 RON

1 INR = 0.0596 RON

1 JPY = 3.5548 RON

1 KRW = 0.3638 RON

1 MDL = 0.2455 RON

1 MXN = 0.2382 RON

1 NOK = 0.4990 RON

1 NZD = 3.0574 RON

1 PLN = 1.0448 RON

1 RSD = 0.0417 RON

1 RUB = 0.0774 RON

1 SEK = 0.4689 RON

1 TRY = 0.2642 RON

1 UAH = 0.1287 RON

1 XDR = 6.2901 RON

1 ZAR = 0.2925 RON

Editia 7757 - 12 aug 09:50

„Hai la noi la o bere” şi a fost violat în grup, de doi bărbaţi cu două neveste. O pedeapsă aplicată la Braşov, unui bărbat care a spart din greşeală un telefon

Autor: George ALDEA

Publicat la 04 iunie 2021

„Hai la noi la o bere” şi a fost violat în grup, de doi bărbaţi cu două neveste. O pedeapsă aplicată la Braşov, unui bărbat care a spart din greşeală un telefon

Doi bărbaţi şi două femei din oraşul Victoria, judeţul Braşov, au fost trimişi în judecată sub acuzaţia de viol, respectiv loviri şi alte violenţe, şantaj şi complicitate la aceste infracţiuni, victimă fiind un bărbat, prieten cu unul dintre inculpaţi. Cele două cupluri au fost puse sub acuzare în urma unui scandal de pomină petrecut în noiembrie anul trecut.

Ca între prieteni...
„Hai la noi la o bere”, a fost îndemnat Nicu (identitate protejată – n.r.) la telefon de un prieten, iar bărbatul nu l-a refuzat. Se întâmpla în seara de 17 noiembrie 2020. Nicu a cumpărat trei peturi de bere a câte doi litri, o sticlă de coniac şi a mers acasă la Ben, prietenul său. Acolo mai erau alte trei persoane, iubita lui Ben, sora acestuia şi partenerul ei, Otto.
Toţi au băut, au stat la poveşti şi au ascultat muzică. Ceea ce părea o seară între prieteni a degenerat brusc, după un gest banal. Nicu a atins, din greşeală, cu paharul un telefon de pe masă, iar acesta a căzut pe podea, spărgându-i-se ecranul. Era telefonul lui Otto, care „a luat foc” când şi-a văzut telefonul spart. Pe un ton agresiv, i-a cerut lui Nicu să-i plătească urgent telefonul, cum însă acesta i-a spus că nu are banii necesari, a luat legătura cu prietena sa aflată în Germania. Femeia l-a asigurat pe Otto că îi va trimite banii pe telefonul distrus, însă promisiunea ei nu l-a mulţumit.

Bătaie, umilire şi sex: 6 ore
Aflate sub influenţa alcoolului, cele două cupluri s-au năpustit asupra invitatului lor şi au început să-l lovească cu brutalitate şi să-l umilească. La un moment dat, bărbatul al cărui telefon i-a fost spart l-a obligat pe Nicu să-i facă sex oral. Şase ore a durat calvarul bărbatului.

Sex oral sau un BMW
„În intervalul de timp în care a stat în casa inculpatului S.B.R., respectiv de la ora 20.00 până în jurul orei 2.00, persoana vătămată a fost obligată de către inculpatul G.O. să întreţină în mod repetat acte sexuale orale şi totodată a fost obligată să îi promită că în schimbul telefonului mobil îi va da o maşină marca BMW pe care persoana vătămată o avea la domiciliul său şi totodată i-a fost luată cartea de identitate ca garanţie pentru executarea «obligaţiilor» asumate sub imperiul violenţelor”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, care au instrumentat ancheta.

S-au şi filmat în violenta orgie. În scop de şantaj, susţin anchetatorii
Filmat de partenerele agresorilor În timp ce era obligat să scrie hârtia prin care era de acord cu cedarea autoturismului BMW, momentele în care era supus presiunilor pentru acceptarea actelor sexuale orale au fost filmate cu telefonul mobil de către cele două femei. În scop de şantaj, susţin anchetatorii. Iniţial, bărbatul a refuzat să semneze hârtia prin care se angaja că îi va ceda gratis maşina, însă gazdele au început să îl lovească cu pumnii şi picioarele în timp ce era căzut pe podea. Văzând că nu reuşesc să îl convingă, agresorii au început să se distreze pe seama filmuleţului realizat de cele două femei, în timp ce Nicu era violat, ameninţându-l că vor distribui filmarea pe Facebook.

Unul cu sabia, el cu cuţitul
Văzând că nu reuşeşte să scape, victima a promis că le va da actele şi autoturismul care se aflau la domiciliul său. Cu toţii au plecat spre locuinţa lui Nicu. La plecare, acesta a observat cum cei doi bărbaţi au luat cu ei o sabie şi o bâtă. După ce au ajuns la domiciliul lui Nicu, bărbaţii au intrat în casă, au început să caute cheile şi actele maşinii, însă au găsit doar cheile. Nervos că nu găseşte actele maşinii, unul dintre agresori s-a năpustit asupra victimei, încercând să-l violeze. Bătut crunt, Nicu a luat un cuţit de pe masă şi l-a înţepat pe agresor care, speriat, a sunat la 112, solicitând două ambulanţe, una pentru el şi alta pentru bărbatul violat.

Desfigurat după ce a sunat la 112
„La scurt timp, la faţa locului au ajuns echipajele SMURD, iar când persoana vătămată era urcată în ambulantă, inculpatul l-a lovit din nou în zona feţei. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Făgăraş, unde a rămas internată până a doua zi”, au completat anchetatorii.
Potrivit expertizei medico-legale, bărbatul abuzat sexual şi agresat de cele două cupluri a suferit leziuni ce au necesitat 23-25 de zile de îngrijiri medicale.

Urmează procesul
Audiaţi în calitate de suspecţi şi inculpaţi, cei patru agresori şi-au recunoscut faptele. Bărbatul acuzat de viol a fost arestat preventiv, celelalte trei persoane fiind cercetate sub control judiciar. Cu toţii au fost trimişi în judecată, pe lângă viol fiind reţinute şi infracţiunile de loviri şi alte violenţe, şantaj, respectiv complicitate la aceste fapte. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Făgăraş, unde este programat termen pentru judecată pe 6 iunie.

+1 -6

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional