Curs BNR

1 EUR = 4.9771 RON

1 USD = 4.6535 RON

1 GBP = 5.8883 RON

1 XAU = 353.6146 RON

1 AED = 1.2670 RON

1 AUD = 3.0942 RON

1 BGN = 2.5447 RON

1 BRL = 0.8532 RON

1 CAD = 3.3984 RON

1 CHF = 5.2157 RON

1 CNY = 0.6409 RON

1 CZK = 0.1996 RON

1 DKK = 0.6674 RON

1 EGP = 0.0975 RON

1 HUF = 1.2521 RON

1 INR = 0.0557 RON

1 JPY = 2.9294 RON

1 KRW = 0.3348 RON

1 MDL = 0.2596 RON

1 MXN = 0.2541 RON

1 NOK = 0.4414 RON

1 NZD = 2.8500 RON

1 PLN = 1.1489 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0524 RON

1 SEK = 0.4427 RON

1 TRY = 0.1421 RON

1 UAH = 0.1150 RON

1 XDR = 6.1254 RON

1 ZAR = 0.2598 RON

Editia 8206 - 21 iun 22:12

George Scripcaru implică grupările interlope din Brașov în alegerile locale din oraș

Autor:

Publicat la 24 mai 2024

Membrii clanului Stoleru, numiți și „stăpânii cartierului Noua" din Brașov, îl susțin public pe internet pe fostul primar Scripcaru, care va candida din nou la alegerile locale din 9 iunie. În plus, aceștia amenință simpli cetățeni, tineri sau bătrâni, care îndrăznesc să le comenteze online la odele aduse de clan candidatului PSD-PNL.

George Scripcaru implică grupările interlope din Brașov în alegerile locale din oraș

Alegerile locale din Brașov iau o turnură penală, presărată cu amenințări explicite pe care membri ai clanului Stoleru le fac la adresa cetățenilor. Un astfel de episod s-a desfășurat pe grupul de Facebook al locuitorilor din cartierul Noua, acolo unde capul găștii de cartier - Adi Stoleru (foto 2) - a publicat un text de susținere a lui George Scripcaru:

Dragi alegători. George Scripcaru este un lider cu experiență, dedicat dezvoltării orașului nostru. Prin viziunea sa clară și acțiunile sale concrete, a demonstrat că are capacitatea și determinarea de a face Brașovul să prospere. Alegându-l pe George Scripcaru, ne asigurăm că orașul nostru continuă pe calea creșterii și îmbunătățirii. Haideți să ne unim și să-i acordăm încrederea noastră pentru a construi împreună un viitor mai luminos pentru toți locuitorii Brașovului. Cu solidaritate și încredere, noi majoritatea din cartierul Noua îți urăm succes".

Orice candidat la o funcție publică s-ar bucura când ar citi o astfel de odă. Totuși, când vine de la un mafiot, cetățenii simpli reacționează și amendează astfel de asocieri. „Rău a ajuns Scripcaru daca ii face reclama un interlop:)))" sau „N-am văzut în viața mea atâtea limbi! Ceva interese?" sau „Despre cotele parte de la hotelurile de la gara și de pe bulevardul Victoriei nimic? Despre terenuri din Poiană cumpărate pe numele lui Dan Ghiță nimic? Despre cum și cui a vândut palatul copiilor nimic? Iar vrea la furat?!"

De aici a urmat un val de amenințări ale membrilor clanului Stoleru, susținătorii lui Scripcaru, care pot constitui inclusiv probe în posibile procese. „Te mănâncă în gă...ză?", „vezi-ți de Facebook tataie, nu mai duci mult, stai acasă, nu vota (decât dacă votezi Scripcaru)", "bă, bulangiule tu te uiți cui îi comentezi la mesaje pișa..le", "un singur interes am acum, dacă știe cineva să-mi scrie în privat pe unde te plimbi", „să vezi ce te apuci tu de dat limbi, cred că nu ai văzut cui i-ai comentat".

Scripcaru pare că nu are nicio problemă și nicio jenă în a-și face publică relația strânsă cu interlopii. Pe lângă clanul Stoleru, cel care visează la al 5-lea mandat de primar al Brașovului se pozează relaxat la terasă alături de alt interlop recunoscut - Daniel Stinghe (foto 1). E vorba de un individ legat de clanul Preda de la Brașov, anchetat pentru trafic de droguri și furt de arme încă din 2009. Acesta a fost implicat și în celebrul caz al furtului de arme de la Ciorogârla.

De aici se nasc o serie de întrebări la care George Scripcaru trebuie să răspundă urgent. 

Care este istoricul relației lui cu cei din clanul Stoleru? Au existat relații de afaceri între Scripcaru și Stoleru sau între Primăria Brașov (condusă pe vremuri de Scripcaru) și firmele clanului Stoleru?

De ce se afișează cu susținerea pe care i-o acordă public niște infractori dovediți, acuzați de proxenetism, trafic de droguri, atacuri cu arme albe?

Despre ce a discutat cu Daniel Stinghe la cafeneaua unde s-au fotografiat? Cum apreciază relația pe care o are cu acest interlop? Ce funcții le-a oferit celor din clanuri în primărie?

Sunt întrebări care trebuie să-și găsească rapid răspunsuri, în interesul brașovenilor, al votanților din 9 iunie. 

Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită la Președinția Consiliului Județean Brașov: “Brașovul se află la o răscruce, iar alegerea pe care o facem pe 9 iunie va determina viitorul orașului și al întregului județ. Avem de ales între practicile trecutului și un viitor al transparenței, integrității și prosperității. Alianţa Dreapta Unită şi Alianţa Uniţi pentru Braşov îşi asumă responsabilitatea de a apăra dreptul brașovenilor din întregul județ la un trai liber, prosper, liniștit.”

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Uniți pentru Brașov”)

Cod mandatar financiar:  21240009.

 

 

+9 -5

Comentarii

'Ariciul'

2024-05-25 08:18:51


'Mai vrem niste \"contracte\" cum a facut d-l Scripcaru cu firma de adunat bani din parcari P&P, imposibil de reziliat. '

'Anton'

2024-05-24 19:56:18


'Oamenii îl susțin pe domn\' profesor și candidatul se dezice de ei. Asta e caracter de viitor fost primar care făcea !'

'Willy'

2024-05-24 13:34:25


'Poate usereul a uitat, dar noi, „victimele‟ cenzurii latrailor de serviciu useristi nu am uitat injuriile, jignirile, insinuarile si imediat block-ul pe pagina primarului Coliban, din te miri ce. De ce nu se pun in articolul comandat si capturi de pe pagina lui Coliban, unde daca cetatenii au indraznit sa critice, sa puna intrebari pertinente sau sa il traga de urechi pe Coliban pentru diverse chestii reale, au fost catalogati penelisti, platiti, postaci cu profile false, etc.? Nu o spun doar eu, o spun si persoane publice care la inceput au sustinut usereul pana s-au lamurit de dezastrul care domnea in partid, persoane publice care sustin si azi ca asa injurati si jigniti cum au fost ei de catre useristi nu i-au injurat nici lacheii lui Dragnea, pe vremea OUG 13. Proteste care la vremea lor au fost parazitate si partial confiscate atat de catre usereu cat si de catre diversi latrai de pe facebook, latrai care ulterior au fost recompensati cu sinecuri si contracte oengistice. Eu personal, pe pagini de politicieni doar la profilul useristului Coliban sunt blocat de ani buni, chiar daca nu am jignit sau alte alea. Pe paginile altor politicieni, precum Dragnea, Dancila, Udrea, Patrascu, Ciuca, a lui ala din Buzau care e acum premier, imi scapa numele (a da, Ciolacu, mi-am amintit) sunt bine merci, neblocat, chiar daca „m-am scapat un pic la vocabular‟. Sa nu mai zic de aia de la hAur, le-am zis de la obraz niste treburi, de aia nu mai pot ei de mine sau de altii, unde suntem bine merci la liber, neblocati. Vorbim ce vrem acolo, nu ne blocheaza nimeni! Usereul de ce ne-a blocat? Daca ne adresam usereului cum ne-am adresat hAur, ce urma dupa block? Sa ne confiste telefoanele, tabletele? Asa ca mai usor cu victimizarea si vaicareala userista ca nu tine. O fi avand alegatorul memorie scurta dar cetateanul are memorie de elefant. P.S. A zis Boghiu in 6 februarie 2024 ca isi da demisia din fonctie daca ajunge dosarul in Tribunal. A ajuns dosarul, de ce nu si-a dat demisia? Ca sa mai jumuleasca bugetul local de cateva indemnizatii de concediu medical? Aia sunt banii nostri din taxe si impozite, ii vrem inapoi. '

'Sorin'

2024-05-24 11:59:52


'Votam George Scripcaru'

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie