Curs BNR

1 EUR = 4.9758 RON

1 USD = 4.6712 RON

1 GBP = 5.7677 RON

1 XAU = 354.4765 RON

1 AED = 1.2719 RON

1 AUD = 3.0068 RON

1 BGN = 2.5441 RON

1 BRL = 0.8970 RON

1 CAD = 3.4040 RON

1 CHF = 5.1247 RON

1 CNY = 0.6449 RON

1 CZK = 0.1969 RON

1 DKK = 0.6669 RON

1 EGP = 0.0971 RON

1 HUF = 1.2603 RON

1 INR = 0.0560 RON

1 JPY = 3.0182 RON

1 KRW = 0.3387 RON

1 MDL = 0.2597 RON

1 MXN = 0.2740 RON

1 NOK = 0.4241 RON

1 NZD = 2.7592 RON

1 PLN = 1.1519 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0500 RON

1 SEK = 0.4281 RON

1 TRY = 0.1433 RON

1 UAH = 0.1174 RON

1 XDR = 6.1419 RON

1 ZAR = 0.2447 RON

Editia 8169 - 24 apr 11:32

De Crăciun, braşovenii vor putea lua „cina în cer”

Autor: Ovidiu VRÂNCEANU

Publicat la 31 august 2016

O masă de 750 de lei/persoană

De Crăciun, braşovenii vor putea lua „cina în cer”
Conceptul „Dinner in the sky” - un restaurant născut în Belgia şi prezent în 43 de ţări, care a fost adus în 2010 în România de către omul de afaceri Ovidiu Bărbier, va ajunge şi la Braşov cu ocazia Crăciunului. 
„Avem puţine evenimente pe an, nu ne dorim să facem un lucru comun cum a devenit în Germania, unde se ridică masa la orice fel de concert, pentru un shot de Jagermeister”, spune omul de afaceri. „Am aflat de afacere dintr-o întâmplare, am văzut o poză într-o revistă în avion şi mi-a plăcut foarte mult. L-am contactat pe proprietar şi în circa două luni şi jumătate am avut business-ul în România. Este o exclusivitate de 15 ani pe teritoriul unei ţări, nu poate fi o a doua platformă decât cu voia noastră. Este atât de bine protejat acest concept la Haga, fiecare element al ei, fiecare gândire, încât platforma nu poate fi copiată”, povesteşte antreprenorul, care a investit 250.000 euro în business-ul „Dinner in the sky”, investitie pe care a recuperat-o in trei ani.
 
22 de locuri în restaurantul suspendat
„Dinner in the sky” înseamnă practic o platformă de 9 metri lungime şi 6 metri lăţime, cu o masă de 5 tone cu 22 de locuri pe scaune şi 5 locuri în picioare în mijlocul platformei, care este ridicată în aer de o macara. Pe scurt, restaurantul în care îţi pui centura şi urci la cer.
Experienţa de a urca în restaurantul suspendat costă în funcţie de serviciul ales - 150 lei/persoană pentru cocktail in the sky, 400 lei/persoană pentru breakfast in the sky şi 750 lei/persoană pentru dinner in the sky.
Evenimentul Dinner in the sky este organizat o singură dată pe an, în general la sfârşitul verii pentru publicul larg (persoane fizice), iar în rest platforma este închiriată de companii pentru a celebra diverse evenimente. 
O zi de eveniment într-o locaţie „oarecare” costă 12.000-13.000 euro pentru 8 ore de ridicări efective, fără catering.
 
O persoană angajată să analizeze feţele oamenilor 
Pentru „Dinner in the sky” lucrează 11 persoane, din care 7 sunt angajaţi efectiv ai proiectului şi 4 ai firmei de macarale care ridică platforma. 
Printre acestea, este şi o persoană care analizează feţele oaspeţilor. 
„Este interzisă urcarea pentru persoanele în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor. Avem un om care analizează feţele oamenilor. Am interzis ochelarii de soare la Dinner in the sky ca să putem să vedem ochii oamenilor. E foarte important. În general, se spune că, în momentul în care un om se simte inconfortabil, se vede pe faţa lui acest lucru înainte de a i se face rău”, explică antreprenorul.
 
+1 -3

Comentarii

Ariciul

2016-08-31 10:54:06


Hai mai rammstein ca tot romani sunt si ei. Si daca am fi mai civilizati cu totii n-ar fi rau deloc.

rammstein

2016-08-31 07:12:48


poate asa mai ridica iasovul ....moldoveni,buzoieni,olteni....si restul brasoveni....si voi mai spuneti ca suneti ardeleni!!!>...

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie