Curs BNR

1 EUR = 4.9698 RON

1 USD = 4.5788 RON

1 GBP = 5.8041 RON

1 XAU = 306.7709 RON

1 AED = 1.2466 RON

1 AUD = 2.9857 RON

1 BGN = 2.5410 RON

1 BRL = 0.9242 RON

1 CAD = 3.3759 RON

1 CHF = 5.1842 RON

1 CNY = 0.6360 RON

1 CZK = 0.1961 RON

1 DKK = 0.6667 RON

1 EGP = 0.1479 RON

1 HUF = 1.2600 RON

1 INR = 0.0552 RON

1 JPY = 3.0432 RON

1 KRW = 0.3437 RON

1 MDL = 0.2587 RON

1 MXN = 0.2692 RON

1 NOK = 0.4348 RON

1 NZD = 2.7941 RON

1 PLN = 1.1502 RON

1 RSD = 0.0424 RON

1 RUB = 0.0501 RON

1 SEK = 0.4429 RON

1 TRY = 0.1453 RON

1 UAH = 0.1196 RON

1 XDR = 6.0826 RON

1 ZAR = 0.2403 RON

Editia 8135 - 05 mar 17:12

Cum este primită metoda de plată paysafecard în cazinourile din România?

Autor:

Publicat la 23 iunie 2023

Cum este primită metoda de plată paysafecard în cazinourile din România?

Paysafecard este una dintre cele mai răspândite metode de plată în cazinouri. Această metodă a devenit mai populară decât transferul bancar și este cea mai utilă jucătorilor români, după metoda de plată a cărților de credit. Cele mai bune cazinouri cu paysafecard, cum este menționat pe cazinouri.info, au adoptat această metodă de plată pentru că îmbină plata cash cu cea online. 

 

Cum se plătește cu paysafecard în cazinourile online?

Plata cu paysafecard evită tranzacțiile bancare, fie că este vorba de plata cu cardul de credit sau transferul bancar. Îți dă practic posibilitatea să depui cash în contul tău de client. Cum se întâmplă acest lucru? Trebuie să obții un cod preplătit paysafecard de la o stație de plată și depui online cu codul din 16 cifre. O altă modalitate este să achiziționezi vouchere la punctele de vânzare locale sau chiar online. Voucherele valorice conțin un cod de plată care trebuie introdus la depunere, pe site-ul de cazinou.

De ce este mai simplu și avantajos să plătești cu paysafecard? 

1. Plătești cash, la o stație de plată

2. Nu mai este nevoie de verificarea cardului la cazinou

3. Nu este nevoie de date personale

4. Se folosește la fel de sigur și rapid ca numerarul

5. Acceptat la nivel mondial, în toate cazinourile de top din România

Atunci când plătești cu cardul, se verifică datele bancare, se validează metoda de plată. Când plătești cash, nu este nevoie să dovedești sursa banilor, iar paysafecard asta este, o metodă de plată cash pentru servicii online. Poți să-ți alimentezi contul de client de la cazinoul preferat, una prin vouchere valorice, cu cod PIN, fără înregistrare. A doua, cu un cont online, pe care îl creezi în câteva minute și la care ai acces oricând, putând să-ți verifici suma de bani disponibilă. 

 

Top 5 cazinouri cu paysafecard

Peste 90% din cazinourile din România au această metodă de plată disponibilă în casierie, pentru depunere. În ultimii ani, paysafecard a ajuns în cele mai multe cazinouri online, sunt foarte puține cazinouri care încă nu au această metodă de plată. Parteneriatele multiple și longevive sunt un semn de încredere în metoda de plată,  acreditată de ONJN și  ANPC

Principalul avantaj față de plata cu cărțile de credit este acela că nu trebuie să justifici proveniența banilor. Dacă folosești un card bancar, nu poți folosi decât acel card bancar care este pe numele tău. La plata cash, poți să folosești banii primiți cadou de la colegi de ziua ta pentru a încărca un cont și a te distra la cazinoul online, de exemplu. Noi îți spunem care sunt cele mai populare cazinouri online din România, cu paysafecard:

- Superbet - cea mai populară platformă de pariuri online din România, cu rată de plată excelentă, unde găsești titluri de la furnizori extrem de bine cotați

- Mr Bit - site de cazinou cu un program excelent de loializare și pentru jucătorii VIP

- Pokerstars - cazinoul cu cea mai bună platformă de Poker, de notorietate mondială

- Las Vegas- unul din cazinourile online care ne-a surprins prin diversitate și variabilitatea mizelor de pariere, este locul potrivit pentru orice jucător.

- MaxBet - unul dintre cazinourile cu bonusuri și premii senzaționale, cu o platformă foarte bine sistematizată în România.

La fiecare dintre aceste cazinouri poți folosi voucherele paysafecard pentru a alimenta contul de jucător. Poți încărca folosind un voucher simplu sau poți să-ți faci un cont pe paysafecard. Indiferent că ai cont sau nu, pentru a plăti vei avea mereu nevoie de codul de 16 cifre. Crearea unui cont este la îndemână pentru că poate fi alimentat cu mai mulți bani.

 Banii alimentați nu trebuie folosiți la o singură achiziție sau încărcare, deci cu un cont activ poți să-ți verifici mereu lichiditățile. Poți să-ți alimentezi contul paysafecard, iar din el să încarci doar o anumită sumă de bani în contul de client. Cazinourile din România nu folosesc decât metode de plată licențiate.

 

Ce trebuie să știi despre depunerile din cazinourile românești

Depunerea se face selectând metoda de plată paysafecard și încărcând codul de plată. Pentru a găsi cel mai apropiat magazin sau stație de plată cu paysafecard poți să mergi la cel mai apropiat supermarket cu paypoint. Suma maximă pe care o vei putea depune cu un singur PIN este de €50 sau 200 lei. 

Dacă alegi depunerea după crearea unui cont paysafecard, poți să depui la o stație de plată până la 4.000 lei. Sumele de pe voucherele paysafecard pot fi încărcate fracționar în cont. De exemplu, dacă ai în contul paysafecard sau pe voucherul paysafecard o sumă de 2.000 lei, și vrei să alimentezi contul de cazinou cu 1.400 lei, poți să alimentezi doar această sumă.  

 

Urmează cei 5 pași valabili pentru plata în cazinourile românești:

1. Fă-ți un cont de client la unul dintre cazinouri și realizează o primă depunere 

2. Apasă butonul Depunere/Casierie și alege metoda de depunere paysafecard

3. Apasă butonul pentru a crea un portofel my paysafecard și urmează instrucțiunile

4. Introdu cele 16 numere din codul PIN

5. Banii vor fi transferați în contul de jucător imediat

 

Nu vei regreta niciun moment că ți-ai creat un portofel my paysafecard pentru că îți permite rulajul mai multor fonduri, fără a face prea multe drumuri către stațiile de plată. Putem spune că folosirea paysafecard este o afacere profitabilă pentru orice jucător.

Poţi depune doar cu vouchere achiziţionate din România, dar poți să depui și în altă valută. Pentru depunerile în valută paysafecard va aplica o taxă de schimb valutar. Poți cumula mai multe carduri paysafe/coduri/ vouchere paysafecard până la valoarea maximă de 2.500 RON sau echivalentul în altă monedă.
 

 

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie