Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7379 - 26 ian 05:13

NONCONFORMIŞTI, DAR CLASICI

Cum a fost la Romanian Music Awards, pe covorul roşu

Autor: Adina CHIRVASĂ

Publicat la 16 sepembrie 2013

Chiar dacă au venit cu veşminte cât mai trăsnite, majoritatea artiştilor au mizat pe clasicele alb şi negru. Culori au mai fost la pantofi, pe covorul pe care păşeau..., uneori în cap sau pe pielea înroşită de frigul înţepător, pe care l-au suportat aproape cu stoicism în ţinutele inadecvate pentru un Braşov în septembrie răcoros…

Cum a fost la Romanian Music Awards, pe covorul roşu
 
Artiştii s-au dat din nou în spectacol, la Braşov. Vorbim despre Romanian Music Awards, un eveniment organizat pentru a doua oară la Braşov, dar care are deja 11 ani de experienţă. Piaţa Sfatului a „mustit” de adolescenţi hipnotizaţi de artiştii pe care-i vedeau în carne şi oase, dar şi de braşoveni adulţi care gustă muzica românească.
Însă, locul gemea de lume chiar cu mult înainte ca show-ul să înceapă. Asta pentru că, potrivit tradiţiei, cu o oră înainte de spectacol, vedetele au fost aşteptate pe Covorul Roşu, prilej numai bun pentru acestea de a se etala în ţinute care mai de care mai extravagante. Gazde pe Covorul Roşu au fost Mircea Zara şi Shurubel. 
Pentru fete, anul acesta, negru a fost culoarea de bază de pe covorul roşu. Ici colo s-a mai strecurat şi un alb, chiar şi un crem sau câteva pete de orice altceva în afara de negru. 
Gina Pistol, Xonia, Anda Adam au ales ţinute negre. Gina Pistol, prezentatoare a showului, s-a prezentat pe Covorul Roşu într-o creaţie vaporoasă, cu aplicaţii metalice pe umărul drept. Rochia, mai scurtă în faţă, cu coadă în spate, îi punea în evidenţă silueta. 
Şi Anda Adam a ales o ţinută neagră „în straturi”, care în faţă îi lăsa picioarele la vedere, iar în spate curgea lung, fapt care a mai încurcat-o pe vedetă la păşit. Piesa ei de rezistenţă însă a fost decolteul generos. 
Xonia a fost o altă apariţie strălucitoare pe Covorul Roşu. A ales şi ea o ţinută neagră, dar artificiul ei a fost broderia până la mijlocul corpului, care lăsa pielea la vedere. Evident, părţile esenţiale au fost acoperite cu broderie. Altfel, încălţată cu o pereche de pantofi roşii, ascunşi de rochiţa lungă, Xonia a fost ca o păpuşă, care a fost luată în braţe de Shurubel, încântat şi el de apariţia tinerei. 
Giulia a ales să poarte o rochie albă, lungă, cu crăpătura până la şold şi spatele gol. Însă negrul n-a lipsit nici din această creaţie. S-a regăsit în aplicaţiile de pene de pe rochie, la care artista a părut că îşi asortează şi coafura. 
Corina a ales o vestimentaţie mai degrabă SF, dar ea nu a mizat pe negru. Ţinuta ei, compusă dintr-o fustiţă argintie şi un „top” - dacă-i putem spune aşa - alb cu câteva pete de culoare, a fost asortată cu cosiţele ei împletite. 
Şi pentru băieţi, negrul a fost la loc de cinste, chiar şi în vestimentaţia uşor efeminată pe care au ales-o. 
După ce au defilat rând pe rând, o parte dintre artişti, aclamaţi şi strigaţi de cealaltă parte a străzii, a început şi showul propriu zis. Trupa Activ a deschis gala de decernare cu piesa „Play”. 
Organizatorii au promis mai multe surprize de-a lungul serii, iar publicul a avut parte de ele. Printre artiştii care au  lansat piese s-au numărat Sisu ft. Alex Velea - „Spre stele”, Fly Project – „Toca Toca”, Anda Adam – „Dacă ar fi”, Bitza ft. Planet H – „Eroare Matematică”, CRBL ft. Adda – “Uşor Uşor”, Delia ft. Gojira ft. Planet H – „În culori”, Sore – “Bad Boy is Back”. Alb Negru a cântat în premieră piesa „Colegi de cameră”, continuarea piesei „Mi-e sete de tine”, LaLa Band au încântat publicul cu un medley din cele mai cunoscute piese ale lor, iar  DJ Andi a lansat piesa „Trouble” alături de americanca Naz Tokyo. Giulia a lansat piesa “My life” într-un show spectaculos, pentru care creat o perdea de artificii, a adus pe scenă şase tunuri de flăcari, şase vulcani de artificii şi două tunuri de fum. 
Show-ul băieţilor de la Voltaj a fost în pas cu tehnologia: au cântat la instrumente virtuale, înlocuind echipamentele clasice cu tablete. Ba chiar, au cântat live de pe segway-uri. 
Cornel Ilie şi colegii de la Vunk au cântat live alături de Gina piesa „Pleacă”. 
De asemenea, chiar dacă erau 5 grade afară, Tudor s-a dezbrăcat de geacă şi de cămaşă şi a cântat la bustul gol. Şi Alex Velea s-a jucat un pic cu speculaţiile relaţiei lui cu Antonia, folosind refrenul piesei „Marabou” al artistei, în timp ce dansatorii lui au purtat măşti cu chipul Antoniei.
Tot show-ul de sâmbătă seara a fost transmis live, pe Music Channel.
 
Romanian Music Awards, o tradiţie la Braşov?
Pentru ediţia din acest an s-au cheltuit 350.000 de euro, potrivit lui Giovani Francesco, unul dintre organizatori. Evenimentul a avut sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Braşov. Primarul George Scripcaru a precizat că, din punct de vedere logistic, nu au fost probleme de organizare. „Poate regândim evenimentul şi îl facem regulă la Braşov”, a lansat edilul braşovean provocarea. De cealaltă parte, organizatorul Giovani Francesco a precizat că ar fi interesat de o astfel de propunere, mai ales că au fost bine primiţi la Braşov.
 
Alex Velea, Andreea Bănică şi What’s Up au plecat acasă cu cele mai multe trofee
Interpretul hitului „E marfă tare”, Alex Velea, a fost cel mai bun la categoriile Best On Social Media, dar şi Best Male. La rândul ei, Andra a obţinut un premiu Best Female şi un premiu pentru Cea mai difuzată piesă – „K la Meteo” (împreună cu What’s Up”).
Câştigătoare la categoria Best Rock a fost declarată trupa Vunk cu piesa „Doi somnambuli”. Şi Puya a plecat acasă cu un trofeu obţinut la Best Hip Hop.
CRBL şi Adda au câştigat la categoria Best Dance pentru piesa „Petre”. Vlad Craioveanu şi Manuel Dinculescu au acordat Premiul Radio 21 artistei în vârstă de 14 ani, Nicole Cherry. Trupa Deepcentral a fost desemnată câştigătoare la categoria Best Album, iar premiul Teen Icon Award le-a revenit tinerilor de la Lala Bând. Premiul pentru cel mai bun cântec a revenit lui Cabron ft What’s Up & Iony pentru melodia „Iarna pe val”. Andreea Bănică şi What’s Up, cu piesa „În lipsa ta” au primit premiile pentru cel mai bun cântec / Best Song şi Best Video.
La categoria Best DJ au fost premiaţi Dj. Rynno &Sylvia ft. Phelipe, iar la Best Group a triumfat Voltaj cu melodia ”Lumea e a mea”.
La Romanian Music Awards şi publicul a acordat un premiu/ People’s Choice, acesta revenind Corinei Bud. La categoria Best Live, cea mai bună formaţie s-a dovedit a fi Vama Veche, iar la Border Breaker, Fly Project.

 

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotional