Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7270 - 14 aug 02:32

HOCHEI

Corona Wolves, un nou început, viitorul va fi al hocheiştilor braşoveni!

Autor: Ciprian TAMPA

Publicat la 21 iulie 2015

Corona Wolves, un nou început, viitorul va fi al hocheiştilor braşoveni!

Încet dar sigur, hocheiul braşovean reintră în actualitate. După o vacanţă lungă, hocheiştii Braşovului s-au reunit la sfârşitul săptămânii trecute, iar luni au fost prezentaţi presei, alături de noul staff administrativ şi tehnic, care va conduce destinele echipei în viitorul sezon intern şi internaţional: Teodor Sava, preşedintele secţiei, Zoltan Olti Paşca, membru al secţiei de hochei, Otto Keresztes, noul antrenor principal şi Evgheni Pisarenko, responsabilul Centrului de Copii şi Juniori de la Corona Braşov. Faţă de sezonul trecut, echipa Braşovului se va baza doar pe jucători autohtoni, între care îşi vor găsi loc şi juniorii crescuţi la centrul de profil al Coronei Braşov.

Preşedintele secţiei, Teodor Sava, a anunţat obiectivele echipei
„Mulţi dintre jucătorii prezenţi în lot au realizat lucruri frumoase şi au făcut parte din echipa care a animat publicul braşovean în sezoanele trecute. În acest an vom da credit unei echipe care se va baza pe jucătorii autohtoni. Alături de ei am promovat nouă juniori care au ajuns la vârsta la care pot să evolueze alături de echipa mare şi de ce nu să ajungă la performanţele echipelor din anii anteriori. Considerăm că fără jucătorii străini se va întâmpla ceva bine pe termen scurt şi foarte bine pe termen lung, pentru că putem conta pe jucătorii noştri crescuţi de club. Pentru viitorul sezon nu ne-am propus nişte obiective măreţe, dar asta nu înseamnă că ele nu vor putea fi depăşite. Vom participa cu echipa de seniori la Campionatul Naţional, în Cupa României şi în Liga Mol. Obiectivele sunt semifinala în Campionatul Naţional locurile 1-4 în Cupa României şi participarea în Liga Mol. La copiii, de la U8 la U14 vom participa la competiţiile zonale iar cu U12 ne-am înscris în campionatul Ungariei (Liga mol). Cu echipele  U18 şi U16 vom participa în campionatul naţional şi ne propunem finala la U18 şi semifinală la categoria U16”.

Zoltan Olti Paşca a revenit în sânul grupării
„Sunt extrem de bucuros că l-am convins pe Otto să vină antrenor la echipa noastră. Este un antrenor remarcat de multă lume şi un om deosebit, care munceşte foarte mult cu jucătorii şi care sunt sigur că va avea succes în a începe acest proiect nou la Braşov, acela de a construi o echipă din jucători tineri şi jucători autohtoni, proiect care se întinde pe durata a cel puţin trei ani. Consider că obiectivele fixate au fost stabilite la nivel de club din considerente administrative şi organizatorice. Cu siguranţă însă că ne propunem mai mult şi vom realiza mai mult. Totul depinde însă de noi toţi, alături de fanii noştri, pe care-i aşteptăm alături de noi şi în viitorul sezon. Consider că vom juca finala în campionatul nostru şi că avem şanse să o şi câştigăm. Nu trebuie să omitem un lucru foarte important, acela că echipa Braşovului are cei mai buni autohtoni din România, oameni de mare caracter”.

La echipă nouă, antrenor nou, Otto Keresztes
„Am venit la Braşov unde am mai fost cu echipa la FOTE in 2013. Este o locaţie foarte bună pentru sport. Cunosc majoritatea jucătorilor şi îi apreciez, nişte caractere deosebite şi cred că acest proiect este ceva mişcător. Eu sunt o persoană cu ambiţie şi consider că toţi trebuie să fim o familie şi să nu mai existe grupuri, pentru că unul fără altul nu există. Fiecare va trebui să-şi facă datoria şi să avem o echipă omogenă. Am venit acasă pentru a pune umărul la clădirea acestei echipe. Fiecare are şansa de la zero şi doresc ca aceşti băieţi să aibă un sezon cât mai bun”.

Evgheni Pisarenko, şeful centrului de copii are o mare responsabilitate
„Vreau să mulţumesc conducerii pentru faptul că a avut încredere în mine. Va trebui să ne creăm o atmsferă de muncă, de respect, fiecare să-şi dezvolte calităţile sale şi să facem un grup unit. Îi cunosc pe fiecare dintre jucători şi ştiu ce poate fiecare. Acum, fără stranieri, toţi jucătorii trebuie să facă paşii necesari,  să fie exemplu şi în teren. Pentru cei care sunt mai tineri, consider că acest proiect le dă o şansă iar ambiţia şi caracterul vor triumfa. Eu şi cu Otto, vom încerca să colaborăm astfel încât să se înfiripe o legătură între tinerii jucători şi jucătorii experimentaţi, pentru binele echipei”. Echipa braşoveană a început antrenamentele pe uscat, pentru pregătire fizică, iar de la 1 august este preconitzată intrarea pe gheaţă. Tot în august echipa va susţine mai multe teste amicale de verificare.

Foto: Zoltán Tamási

+0 -0

Comentarii

rammstein

2015-07-21 08:06:07


Domnilor,daca nu atargeti fanii la patinoar degeaba vorbiti !...in primul rand sa umblati la PRETUL BILETELOR ! ESTE EXAGERAT DE MARE !!..CAND PRETUL BILETEOR ERA 10 LEI ,S EUMPLEA ARENA ERAU 1500-2000 D ESPECTATORI ! SI S-A VAZUT SI IN JOCUL ECHIPEI !!...DAR CAND AFACERISTUL DE ZOLTAN A MARIT PRETUL CU 100% LA 20 DE LEI ! PATINOARUL ERA GOL !..SI JOCUL ECHIPEI PROST !!..LA GALATI UN BLIET COSTA 10 LEI PENTRU ADULTI SI 5 LEI PENTRU COPII PANA LA 14 ANI !!..SI DIN SEMIFINALE AU AVUT ACCES GRATUIT !!... EDITIA TRECUTA A AFOST UN ESEC TOTAL MANAGERIAL FACUT DE FOSTUL AVENTURIER PRESEDINTE (PASCA).. Lipsa crasa de promovare a hocheilui in brasov ,nici o informare si mai grav nici o colaborare cu media din brasov privind meciurile jucate acasa !!...avem panori publicitare in tot brasovul platite de primarie si niciodata nu s-a facut reclama la vreun meci de hochei !!.. avem trei televiziuni locale si nici o informatie despre hochei,ziare garla ioc !..este o rusine pentru media locala ca nu au promovat acest sport la noi in oras... Are o fatuca pe post de coada de matura sau pila cuiva in functia de promotion manager !..dar se pare ca are alta inclinatii... Daca nu se schimaba radical modul de regandire al sectiei de hochei ,vom avea sa anul asta un mare ESEC !!!..PACAT !!! SPER CA ACEST COMENTARIU SA AJUNGA SI AL MAI MARII CLUBULUI BRASOVEAN...

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional