Curs BNR

1 EUR = 4.9726 RON

1 USD = 4.5313 RON

1 GBP = 5.7463 RON

1 XAU = 296.8710 RON

1 AED = 1.2339 RON

1 AUD = 3.0003 RON

1 BGN = 2.5424 RON

1 BRL = 0.9302 RON

1 CAD = 3.3338 RON

1 CHF = 5.1634 RON

1 CNY = 0.6357 RON

1 CZK = 0.2047 RON

1 DKK = 0.6669 RON

1 EGP = 0.1466 RON

1 HUF = 1.3150 RON

1 INR = 0.0544 RON

1 JPY = 3.0662 RON

1 KRW = 0.3506 RON

1 MDL = 0.2543 RON

1 MXN = 0.2641 RON

1 NOK = 0.4252 RON

1 NZD = 2.7852 RON

1 PLN = 1.1455 RON

1 RSD = 0.0424 RON

1 RUB = 0.0510 RON

1 SEK = 0.4374 RON

1 TRY = 0.1566 RON

1 UAH = 0.1245 RON

1 XDR = 6.0543 RON

1 ZAR = 0.2445 RON

Editia 8075 - 29 noi 12:38

Complexul Rezidențial de Lux ONE66. Un ansamblu impresionant în inima Brașovului

Autor: Marius BOERIU

Publicat la 21 noiembrie 2022

Complexul Rezidențial de Lux ONE66. Un ansamblu impresionant în inima Brașovului

Proiectul ONE66, un concept inedit cum nu s-a mai văzut până acum la noi în țară, tinde să devină noul etalon pe piața locuințelor de lux din România.

În centrul Brașovului se construiește un ansamblu rezidential unic, cu unități locative având caractersitici nemaiîntâlnite la nivel local și cu o peisagistică de vacanţă. Imobilele vor conține elemente de design interior remarcabile, spații exterioare luxuriante și materiale de la cei mai prestigioși producători la nivel mondial, aspecte întâlnite doar în proiectele de marcă din Dubai și New York. Complexul ONE66 va găzdui o comunitate exclusivistă ce se va bucura de toate facilitățile incluse în proiect, la cele mai înalte standarde.

În zona centrală a Brașovului se contruiește un complex rezidențial caracterizat prin conceptul avangardist, care se remarcă instant, începând de la exterior, acolo unde echipe de arhitecți și constructori riguros alese au conlucrat pentru realizarea proiectului, până la interior, unde cei mai creativi designeri de interior au conceput apartamente cu adevărat deosebite. Fiecare etaj al clădirilor oferă cu generozitate peisaje emblematice asupra orașului Brașov, cu poalele Tâmpei, Dealul Cetății și mult verde.

Un loc spectaculos, ce îți oferă sentimentul unei vieți de vedetă, unde vei interacționa cu oameni valoroşi, chiar aici, acasă, în România.

Credeai că nu este posibil să trăiești într-un astfel de loc în România?

Ei bine, ba da.

Complexul Rezidențial ONE66, proiectat și edificat de constructor cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, tinde a deveni etalon pe segmentul pieței rezidențiale din România, datorită conceptului unic al acestui proiect, dar și a atenției deosebite acordate impactului asupra mediului.

Aici, unde ai impresia că ești o vedetă, că meriți luxul la fiecare pas, nimic nu este iluzie. Tot ce vezi în jurul tău este o realitate pe care o experimentezi la superlativ.

De la locația centrală la materialele de top utilizate în construcția acestui complex, la spațiile aerisite, la ambientalul fascinant și distins atât în interior cât și în exterior, toate te vor face să te simți fericit, în siguranță și mai mult decât orice, să simți că trăiești o viață de calitate, așa cum ai visat mereu.

Apartamentele ONE66 sunt împărțite în trei tipologii: Apartamente Premium, Apartamente Elevated Experience și Penthouse. Toate se caracterizează prin înălțimi interioare cu mult peste medie(2,85 m) și o spațialitate încântătoare, detalii impresionante, culori naturale și ce îți vor da senzația de spectacol în fiecare clipă, dar și suprafețele vitrate imense, care te vor impresiona de fiecare dată când ajungi acasă.

 

O comunitate exclusivistă într-o locație de top

Nevoia de comuniune cu ceilalți este o nevoie reală pe care ne dorim să o experimentăm cu toții, iar oamenii cu care interacționăm pot face o diferență uriașă în viața noastră. 

În complexul rezidențial de lux ONE66 ai ocazia să te conectezi cu o comunitate distinsă reprezentată prin oameni cu un înalt statut social și interese similare, unde nu doar că te vei simți în siguranță, atât tu cât și familia ta, dar vei avea parte de vecini cu un nivel înalt de valori, oameni cu care se  merită să intri în conexiune și alături de care te vei simți în siguranță.

Așezarea centrală de la poalele Tâmpei din Brașov, spațiile verzi, gemurile imense ale apartamentelor(în unele camere acestea încadrând un perete întreg), holurile clădirii înalte și late, așa cum nu ai mai văzut în nici un alt complex rezidențial până acum, dar și facilitățile de top incluse într-un singur  ansamblu, te vor face să te simți într-o locație exotică în fiecare moment, chiar dacă ești pe pământ românesc.

 

Un ansamblu distins, construit cu gândul la lux, siguranță și confortul tău

Universul ONE66 îți oferă tot ce ai nevoie într-un singur loc, indiferent că vorbim despre casa ta sau despre o investiție pe care îți dorești să o faci în domeniul imobiliarelor.

Localizat în Zona 1 a Brașovului, pe strada Mihai Viteazul nr. 166, ferit de algomerația și traficul urban intens, într-o zonă centrală a orașului fără clădiri înalte ce ți-ar putea restricționa priveleștea relaxantă a Tâmpei, complexul rezidențial ONE66 îți pune la dispoziție toate facilitățile de care ai nevoie pentru a te bucura de viață la maxim, în fiecare zi.

Parcuri și curți private bogate în vegetație pentru deconectarea de la stresul zilnic, sală de fitness, centre de încărcare pentru mașinile electrice, concierge, pază permanentă, salon de înfumusețare, terenuri și spații de joacă pentru copii, restaurant și cafenea, dar și acces facil la conceptul nou al magazinului Kaufland, toate le regăsești  într-un singur loc exclusivist, ce merită experimentat.

Materialele de top din piața construcțiilor la nivel mondial, utilizate în edificarea acestui complex au fost alese cu gândul la tine și la confortul tău, dar și pentru ca tu să te bucuri de lux și siguranță cu fiecare privire, cu fiecare atingere, în fiecare clipă.

Zidăria construită din materiale Y-Tong Silka, extraordinare în ceea ce privește confortul termic și fonic, balustradele din sticlă , încălzirea prin pardoseală prin instalație Oventrop, tâmplaria din aluminiu(nu din PVC), ascensoarele Otis(lider mondial) și finisajele impresionante, îți sunt puse la dispoziție, aici în România, la tine acasă.

O modalitate profitabilă în domeniul investițiilor imobiliare

Pentru cei care iubesc investițiile sigure, de calitate și pe termen lung, ONE66 oferă oportunitatea de a investi în apartamente de lux, ce pot fi propuse  înspre închiriere sau vânzare. 

Grație conceptului avangardist, a materialelor calitative utilizate în construirea complexului, ce garantează rezistența în timp, a zonei centrale dar și a celorlalte facilități de care locuitorii se pot bucura, orice apartament din complexul rezidențial de lux, ONE66, este o investiție profitabilă pe care se merită să o faci.

Indiferent de alegerea ta, Universul ONE66 crede că meriți un astfel de loc, crede că meriți să trăiești sau să oferi celorlalți o astfel de viață aici, în țara noastră.

Pentru a accede în comunitatea ONE66, înscrie-te pentru programarea unei vizionari, pe website-ul www.one66.ro sau la numărul de telefon 0371. 782. 532.

Pozele din interiorul locuințelor din acest articol sunt reale, făcute în apartamentele deja amenajate. Prima etapă este finalizată în proporție de 90%, predarea apartamentelor se face în primăvara 2023.

 

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie