Curs BNR
1 EUR = 4.9575 RON
1 USD = 4.6194 RON
1 GBP = 5.7071 RON
1 XAU = 290.0889 RON
1 AED = 1.2580 RON
1 AUD = 3.0134 RON
1 BGN = 2.5348 RON
1 BRL = 0.9172 RON
1 CAD = 3.3885 RON
1 CHF = 5.1137 RON
1 CNY = 0.6542 RON
1 CZK = 0.2096 RON
1 DKK = 0.6655 RON
1 EGP = 0.1495 RON
1 HUF = 1.3316 RON
1 INR = 0.0559 RON
1 JPY = 3.3068 RON
1 KRW = 0.3478 RON
1 MDL = 0.2601 RON
1 MXN = 0.2601 RON
1 NOK = 0.4193 RON
1 NZD = 2.8081 RON
1 PLN = 1.0939 RON
1 RSD = 0.0423 RON
1 RUB = 0.0577 RON
1 SEK = 0.4288 RON
1 TRY = 0.2307 RON
1 UAH = 0.1251 RON
1 XDR = 6.1493 RON
1 ZAR = 0.2350 RON
Publicat la 04 octombrie 2017
Chimiştii americani au determinat ingredientele secrete care compun o reţetă perfectă – sucul de lămâie şi untul, potrivit Rador. Ei au dezvăluit, de asemenea, cea mai mare greşeală posibilă în prepararea clătitelor - amestecarea îndelungată a aluatului, deoarece glutenul se dizolvă mai mult, iar consistenţa lor devine dură. Sucul de lămâie ar trebui să fie de o lingură per cană de lapte. Este bine să adăugăm şi un vârf de bicarbonat de sodiu, care garantează nişte clătite pufoase şi rumenite apetisant.
nu este nici un comentariu
Adaugă un comentariu