Curs BNR

1 EUR = 4.9771 RON

1 USD = 4.6535 RON

1 GBP = 5.8883 RON

1 XAU = 353.6146 RON

1 AED = 1.2670 RON

1 AUD = 3.0942 RON

1 BGN = 2.5447 RON

1 BRL = 0.8532 RON

1 CAD = 3.3984 RON

1 CHF = 5.2157 RON

1 CNY = 0.6409 RON

1 CZK = 0.1996 RON

1 DKK = 0.6674 RON

1 EGP = 0.0975 RON

1 HUF = 1.2521 RON

1 INR = 0.0557 RON

1 JPY = 2.9294 RON

1 KRW = 0.3348 RON

1 MDL = 0.2596 RON

1 MXN = 0.2541 RON

1 NOK = 0.4414 RON

1 NZD = 2.8500 RON

1 PLN = 1.1489 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0524 RON

1 SEK = 0.4427 RON

1 TRY = 0.1421 RON

1 UAH = 0.1150 RON

1 XDR = 6.1254 RON

1 ZAR = 0.2598 RON

Editia 8206 - 21 iun 10:46

Cele mai populare sporturi pentru pariuri (P)

Autor:

Publicat la 06 martie 2023

Cele mai populare sporturi pentru pariuri (P)

Pariurile sportive sunt o adevărată industrie și indiferent de sporturile sau cotele pronosticurile pe care le alegi, ele vor fi mereu o oază de noroc, dar și de informație. Chiar dacă iubești să pariezi la un singur sport sau la mai multe, avem pentru tine câteva ponturi pentru fiecare dintre ele despre care suntem siguri că te vei bucura să afli câteva informații. Nu lăsa pariurile să fie un joc de noroc pe care nu îl stăpânești. Începe chiar astăzi să fii un parior mai bun și plasează pariurile care chiar te vor duce într-un nivel de performanță mai bun!

Ponturi pentru Fotbal
Pentru ca acest ghid de ponturi pariuri să îți fie util chiar și peste câteva luni, vom păstra toate sfaturile pentru sporturile populare din agențiile de pariuri atât de exacte încât să poată fi folosite oricând. Te vei putea întoarce oricând la acest document pentru a recapitula câteva dintre cele mai bune ponturi și reguli de aplicat înainte să plasezi pariuri la fotbal.

- Fii mereu cu băgare de seamă la echipe - Adică practic să nu pierzi din vedere anumite detalii și aspecte pe care va trebui să le reînnoiești mereu când pariezi pe anumite sporturi și evenimente din fotbal. Fii mereu în cunoștință de cauză cu privire la tot ce se întâmplă în echipele de fotbal pe care le folosești frecvent în cele mai populare pariuri ale tale.

- Alege să pariezi în baza unui buget - Niciodată să nu pleci către agenția de pariuri nepregătit, fără să încerci măcar să îți setezi o limită. După ce ai pariat 10, 30, 50 RON fără să câștigi, ar trebui să pleci.

- Folosește surse de informație corecte - Sub nicio formă nu ar trebui să te bazezi pe spusele oricui când vine vorba de pronosticuri și meciuri din fotbal. Fiecare este liber să își dea cu părerea, dar nu ar trebui să asculți niciodată ce spun ceilalți. Fă-ți singur cercetarea

Ponturi pentru Tenis
Așa cum fotbalul este un sport destul de popular, tenisul nu este deloc foarte departe în același top. Foarte mulți gambleri aleg să combine evenimente de fotbal și tenis sau chiar apelează la sisteme și cote care favorizează câștigurile când meciurile de tenis sunt mai convenabile decât cele din fotbal. Prin urmare, așa cum la fotbal aveam câteva sfaturi pentru pariuri corect, iată care sunt cele pentru tenis:

- Performanțele jucătorilor - Spre deosebire de fotbal, adversarii din tenis sunt jucători individuali, iar puterea psihică a acestora este mult mai importantă decât capacitatea și energia unei echipe de 11 jucători. Trebuie să urmărești constant activitatea fizică a jucătorilor de tenis, statusul mental și ce istoric au meciurile precedente.

- Tipul de campionat și suprafața de joc - Unii jucători sunt mai interesați de unele turnee decât de altele. Iar dacă vei plasa pariuri la meciurile din campionat, ține cont de interesul lor de câștig. Mai mult decât atât, unii jucători chiar sunt mai buni pe anumite suprafețe de joc. Deci dacă ai fi crezut că zgura sau iarba sunt la fel, greșești.

Ponturi pentru Baschet
Baschetul este și el un joc de echipă în care este posibil să găsești reguli de betting diferite. Ținând cont de faptul că avem două echipe care joacă pentru a câștiga, modul de joc, punctajele, scorul și arbitrajele sunt complet diferite față de ceea ce am mai întâlnit la fotbal sau tenis de exemplu. Astfel, nu uita să ții cont de aceste detalii data viitoare când te aventurezi să pariezi la baschet:

- Ritmul jucătorilor - Meciurile de baschet sunt destul de intense, iar de obicei, numărul de rezerve este destul de mare. Încearcă să îți dai seama câte minute de joc are fiecare jucător din echipă și ia decizii în consecință. Forma jucătorilor din echipele de baschet contează extraordinar de mult pentru toate cotele și mizele pariate. Doar un singur jucător schimbat poate schimba cursul meciului.

- Alege cotele și pariurile cu grijă - Baschetul este un meci cu extrem de multe evenimente care se întâmplă în fiecare minut. Timpul se oprește, fiecare fază se poate termina cu punct, iar pariurile sunt ceva mai complicate. Alege să joci la handicap, număr de puncte, ce se întâmplă în fiecare repriză sau cine este câștigător.

- Doar pentru cunoscători - Fiind un sport atât de diferit și care ascunde atât de multe aspecte care diferă față de fotbal sau tenis, este normal că baschetul nu este pentru oricine. Dacă vrei să faci ceea ce trebuie, trebuie să fii cunoscător. Să știi ligile, echipele, jucătorii și chiar să urmărești baschetul regulat.

Concluzie
Nu te avânta niciodată pentru a paria la un anumit sport dacă nu ești în întregime cunoscător sau dacă nu ai reușit încă să descoperi care sunt particularitățile care definesc acel sport. Mult noroc!

+2 -1

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie