Curs BNR

1 EUR = 4.9454 RON

1 USD = 4.8344 RON

1 GBP = 5.7743 RON

1 XAU = 274.3444 RON

1 AED = 1.3162 RON

1 AUD = 3.2863 RON

1 BGN = 2.5285 RON

1 BRL = 0.8974 RON

1 CAD = 3.7087 RON

1 CHF = 4.9860 RON

1 CNY = 0.7211 RON

1 CZK = 0.1997 RON

1 DKK = 0.6647 RON

1 EGP = 0.2561 RON

1 HUF = 1.2073 RON

1 INR = 0.0610 RON

1 JPY = 3.5733 RON

1 KRW = 0.3697 RON

1 MDL = 0.2509 RON

1 MXN = 0.2339 RON

1 NOK = 0.4792 RON

1 NZD = 2.9841 RON

1 PLN = 1.0330 RON

1 RSD = 0.0421 RON

1 RUB = 0.0753 RON

1 SEK = 0.4596 RON

1 TRY = 0.2807 RON

1 UAH = 0.1638 RON

1 XDR = 6.3837 RON

1 ZAR = 0.2893 RON

Editia 7731 - 07 iul 17:03

Cea mai bună metodă prin care poți câștiga la pariuri pe meciurile de fotbal

Autor:

Publicat la 23 sepembrie 2021

Cea mai bună metodă prin care poți câștiga la pariuri pe meciurile de fotbal

Fotbalul este sportul rege nu doar pentru microbiști, ci și pentru pasionații de pariuri sportive, pentru că cele mai multe dintre sesiunile de betting se desfășoară online pe platforme care au listate meciuri de fotbal din cele mai importante competiții ale momentului.

Dacă te-ai decis să-ți joci șansa mizând pe echipele favorite, iată care este, în opinia specialiștilor în betting, cea mai bună metodă prin care poți câștiga la pariuri pe meciurile de fotbal:

Plasează exclusiv pariuri single pe baza unui money management stabilit anterior, ținând seama de informațiile despre meciuri, echipe și jucători. Scopul este să obții mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare, ca să te bazezi pe un profit constant.

Ușor de zis, mai greu de făcut. Trebuie să fii în același timp un microbist informat și un parior foarte bine organizat. Deci, ca să ai noroc îți trebuie disciplină și matematică, pentru că doar astfel îți poți asigura succesul lună de lună, prin cunoștințe despre fotbal și pe un sistem de pariere eficient.

Pentru un plus de șansă se recomandă pariuri sportive de valoare, denumite și value bets, la care probabilitatea reală de câștig este mai mare decât cota pariului stabilită pe site-ul de pariuri. Marea artă constă în identificarea acestor pariuri, prin calcularea corectă a valorii dintr-un pariu.

Formula de calcul este următoarea: valoarea pariului = cota selecției x estimarea procentuală / 100. Dacă valoarea pariului este supraunitară (mai mare decît 1), atunci avem un value bet. 

Pentru un derby El Clasico, de exemplu, Barcelona are o șansă de 50% să câștige meciul, Real Madrid are 25% șanse, iar rezultatul de egalitate are o probabilitate de 25%. La agențiile de pariuri se oferă o cotă de 2.10 pentru victoria Barcelonei. Prin aplicarea formulei se obține valoarea 2.10 X 50 / 100 = 1.05, deci avem un value bet, adică un pariu care merită jucat.

Pentru ca această metodă să funcționeze, trebuie să alegi pariuri sportive fotbal exclusiv în urma unor aprecieri obiective, pe baza unor argumente logice. Abordarea emoțională de genul pariezi pe echipa cu care ții de când erai copil doar pentru că ți-e dragă sau faci cash out fiindcă ai avut un presentiment și te-ai speriat de posibilitatea pierderilor sunt lucruri pe care trebuie să le eviți, căci reprezintă vulnerabilități care te împiedică să câștigi la pariuri. 

Urmărește constant cotele la pariurile care te interesează, pentru că sunt modificate frecvent în funcție de evoluția echipelor care urmează să joace și de tendințele de la casele de pariuri. Trebuie să fii mereu pe fază, ca un adevărat broker, gata să profiți de conjuncturile favorabile.

Creează-ți un cerc de pariori cu care să împarți informații și de la care să primești ponturi, feedback și update-uri. Alege tipsteri pe care să-i urmărești online pentru a afla sugestiile lor, de care să ții seamă atunci când nu ești sigur pe pariurile tale.

Urmărește ofertele promoționale și premiile de fidelitate acordate de casele de pariuri, ca să-ți asiguri bonusuri și gratuități, pentru un buget de betting echilibrat. Alege opțiuni presetate precum biletul zilei, ca să iei pulsul etapei direct de la sursă.

Pariază disciplinat și responsabil, ca să te bucuri pe termen lung de pariuri sportive pe fotbal, un hobby excelent, îndrăgit de milioane de oameni din toată lumea!

 

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-vector/sports-betting-banner-live-bet-application-service_5581939.htm#page=1&query=football%20bet&position=0


 

+2 -2

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional