Curs BNR

1 EUR = 4.9476 RON

1 USD = 4.2587 RON

1 GBP = 5.8750 RON

1 XAU = 246.8735 RON

1 AED = 1.1594 RON

1 AUD = 3.1944 RON

1 BGN = 2.5296 RON

1 BRL = 0.7666 RON

1 CAD = 3.4423 RON

1 CHF = 4.6280 RON

1 CNY = 0.6673 RON

1 CZK = 0.1926 RON

1 DKK = 0.6651 RON

1 EGP = 0.2707 RON

1 HUF = 1.3533 RON

1 INR = 0.0568 RON

1 JPY = 3.7354 RON

1 KRW = 0.3654 RON

1 MDL = 0.2435 RON

1 MXN = 0.2115 RON

1 NOK = 0.5100 RON

1 NZD = 3.0538 RON

1 PLN = 1.0747 RON

1 RSD = 0.0421 RON

1 RUB = 0.0614 RON

1 SEK = 0.4948 RON

1 TRY = 0.4499 RON

1 UAH = 0.1612 RON

1 XDR = 6.0225 RON

1 ZAR = 0.2889 RON

Editia 7568 - 27 oct 18:18

Ce sfânt este protectorul zodiei tale?

Autor:

Publicat la 01 sepembrie 2021

Ce sfânt este protectorul zodiei tale?

Fiecare zodie se află sub protecţia unui sfânt. Este necesar să ştii aceasta, fiindcă, în situaţii de criză, ar trebui să îl chemi în ajutor. Astfel, sfinţii corespondenţi fiecărei zodii sunt:

Berbec – Sfântul Apostol Petru
Apostolul Simon Petru este asemănat cu zodia berbecului. Asemeni unui berbec veritabil, Apostolul Petru era o fire impulsivă, dar reuşea să se impună prin simpla prezenţă datorită calităţilor de lider. Ne este cunoscut faptul că Apostolul Petru a fost împuternicit de către Dumnezeu pentru a decide cine intră sau nu pe porţile Raiului. Ca atare, berbecul este o fire autoritară, care se aprinde repede.

Taur – Sfântul Apostol Simon Zilotul
În Biblie, Sfântul Apostol Simon Zilotul, mai este cunoscut şi ca Apostolul Simon Canaanitul, o personalitate încrezătoare în propriile forţe. Este un simbol al determinării şi al entuziasmului. De asemenea, Apostolul Simon este un personaj care pune accent foarte mare pe partea materială. Preferă confortul material şi este o fire foarte încăpăţânată.

Gemeni – Sfântul Apostol Iacob
Dintre cei 12 Apostoli, Iacob (cel Tânăr, fiul lui Alfreu) reprezintă tipul intelectualului. Chiar dacă era un intelectual şi avea o abilitate extraordinară de a-şi expune ideile, Apostolul Iacob era instabil, nestatornic şi schimbător. Gemenii dau dovadă de o energie inepuizabilă, sunt inventivi şi spontani.

Rac – Sfântul Apostol Andrei
Sfântul Andrei, cunoscut la noi şi că ocrotitorul României, este un familist convins, un pacifist ce preferă liniştea. Este dependent de casă şi de familie, este sensibil, liniştit şi predispus la meditaţie. Este în stare de orice pentru cei dragi, fiind în acelaşi timp şi o fire fidelă. Dacă ei nevoie de o persoană care să te înţeleagă, nativul din zodia racului este cea mai potrivită persoană.

Leu – Sfântul Apostol Ioan
Prezenţa leului este de fiecare dată remarcabilă, la fel ca şi a Sfântului Apostol Ioan. Era un bun orator şi se simţea în largul lui atunci când era în centrul atenţiei. Cu o personalitate puternică, prea aspru uneori, încerca să-i convingă pe ceilalţi de ideile sale. Cu toate acestea, era o personalitate generoasă, iubitoare şi respectată de către cei din jur.

Fecioara – Sfântul Apostol Filip
Apostolul Filip este prin definiţie tipologia omului precaut, profund şi calculat. Se pricepe de minune să îşi organizeze activităţile până la cel mai mic detaliu. Asemeni Apostolului, fecioarele sunt persoane meticuloase, răbdătoare. Sunt atente la detalii, devenind astfel perfecţioniste. Au tendinţa de a-i critica pe cei din jur, ajungând să se critice şi singure de cele mai multe ori.

Balanţa – Sfântul Apostol Bartolomeu
Balanţele sunt cunoscute pentru diplomaţia lor, pentru tactul şi puterea de convingere de care dau dovadă la fiecare pas. La fel şi Sfântul Apostol Bartolomeu, care avea o personalitate echilibrată şi nu accepta înşelăciunea şi minciună. Balanţele sunt persoane corecte, foarte buni conducători şi pot ajunge până la manipulare atunci când vor să obţină ceva.

Scorpion – Sfântul Apostol Toma
Cunoscut în popor sub denumirea de „Toma Necredinciosul”, Apostolul Toma nu era numai îndoielnic (de unde şi denumirea populară), dar era şi o fire orgolioasă, ambiţios şi pasional în acelaşi timp. Chiar dacă i se potriveşte de minune expresia „nu cred până nu văd”, atunci când se convinge de ceva, scorpionul da dovadă de un devotament incredibil care va dura toată viaţa.

Săgetător – Sfântul Apostol Iacob (cel Bătrân, fiul lui Zevedei)
Este unul dintre cei trei Apostoli (Petru, Ioan şi Iacob) care au întemeiat biserica, fiind considerat patron spiritual al acesteia. Este cunoscut pentru spirilul cooperativ extrem de dezvoltat, pentru dreptatea de care dădea dovadă, pentru onestitate şi consecvenţă. Asemeni Apostolului, săgetătorul este un luptător convins, un iubitor al călătoriilor şi deplasărilor.

Capricorn – Sfântul Apostol Matei
Apostolul Matei era însărcinat cu colectarea taxelor în guvernul Romei. Acesta era foarte mândru de poziţia pe care o ocupa, de puterea şi statutul pe care această i le oferea. Cu toate acestea, Apostolul Matei nu făcea abuz de funcţia lui, ba mai mult, era o persoană corectă, integră şi onorabilă. Prin urmare, capricornul este o fire ambiţioasă, corectă şi conştiincioasă, întotdeauna orientată către succes.

Vărsător – Sfântul Apostol Iuda (Tadeu)
Apostolul Iuda Tadeul a fost acela care s-a preocupat şi s-a implicat în acelaşi timp de bunăstarea celor neajutoraţi. Este, de asemenea, protectorul cauzelor nobile fiind întotdeauna dispus să îi ajute pe cei necăjiţi. Vărsătorii sunt persoane creative, cu o dorinţă de cunoaştere nebănuită, dar au tendinţa de a se descuraja foarte repede.

Peşti – Apostolul Iuda Iscarioteanul
Cunoscut şi drept cel care l-a vândut pe Iisus pe 30 de arginţi, Iuda Iscarioteanul avea un spirit organizatoric foarte bine conservat. Totodată, el este şi o persoană sensibilă, retrasă şi timidă, uşor influenţabil, cu o mare predispoziţie de a intra în depresii. Peştii sunt persoane familiste, înţelegători, însă de cele mai multe ori nu se regăsesc în realitatea înconjurătoare, fapt ce declanşează şi depresiile despre care vă vorbeam.

+1 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional