Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7221 - 04 iun 02:14

„Cafeaua în aşteptare” a ajuns „desert în aşteptare” într-un bar din Braşov

Autor: Ovidiu VRÂNCEANU

Publicat la 11 mai 2015

„Cafeaua în aşteptare” a ajuns „desert în aşteptare” într-un bar din Braşov
După ce în anii trecuţi au apărut proiectele „cafea în aşteptare” şi „ciorbă în aşteptare”, o braşoveancă s-a gândit să înfiinţeze şi conceptul de „desert în aşteptare”. 
Până acum, Sano Bar, primul bar cu specific naturist din Braşov, a reuşit să „convingă” clienţii să „cumpere” 30 de deserturi în aşteptare. Andreea Cazacu, administratoarea barului, spune că aceste deserturi vor ajunge la Centrul de Plasament din Codlea, care sunt deja familiarizaţi cu acest local, ei mai fiind invitaţi şi în vinerea mare. În urmă cu doi ani, Bistro de l'Arte implementase ideea „cafelei în aşteptare”, care apoi a fost extinsă şi la „mâncare în aşteptare”. Proprietarii acestui bistro au încercat să selecteze clientela, adresându-se în special azilelor de bătrâni care profitau, astfel, pentru a-şi trimite rezidenţii într-un fel de excursie în centrul oraşului. De asemenea, anul trecut, „La Ceaun” a pornit proiectul „Ciorbă în aşteptare”, proprietarul restaurantului cerându-le clienţilor care făceau „fapta bună” să trimită cerşetorii pe care îi văd pe stradă să servească o masă caldă. Conceptul de cafea în aşteptare (caffe sospeso) presupune că un client plăteşte una sau mai multe cafele pe care alege să nu le bea ci să le lase la restaurant până când un alt client vine şi beneficiază de ea gratis. Ideea a apărut în sudul Italiei şi a intrat în tradiţia zonei ca un act de generozitate. 
+1 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional