banner la cocos banner promotional

Curs BNR

1 EUR = 4.9767 RON

1 USD = 4.7940 RON

1 GBP = 5.9683 RON

1 XAU = 441.7015 RON

1 AED = 1.3052 RON

1 AUD = 3.0134 RON

1 BGN = 2.5445 RON

1 BRL = 0.8320 RON

1 CAD = 3.3469 RON

1 CHF = 5.2859 RON

1 CNY = 0.6578 RON

1 CZK = 0.1984 RON

1 DKK = 0.6671 RON

1 EGP = 0.0953 RON

1 HUF = 1.2277 RON

1 INR = 0.0548 RON

1 JPY = 3.1515 RON

1 KRW = 0.3319 RON

1 MDL = 0.2561 RON

1 MXN = 0.2341 RON

1 NOK = 0.4271 RON

1 NZD = 2.7225 RON

1 PLN = 1.1872 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0495 RON

1 SEK = 0.4406 RON

1 TRY = 0.1331 RON

1 UAH = 0.1157 RON

1 XDR = 6.2615 RON

1 ZAR = 0.2601 RON

Editia 8356 - 10 feb 07:34

„Cafeaua în aşteptare” a ajuns „desert în aşteptare” într-un bar din Braşov

Autor: Ovidiu VRÂNCEANU

Publicat la 11 mai 2015

„Cafeaua în aşteptare” a ajuns „desert în aşteptare” într-un bar din Braşov
După ce în anii trecuţi au apărut proiectele „cafea în aşteptare” şi „ciorbă în aşteptare”, o braşoveancă s-a gândit să înfiinţeze şi conceptul de „desert în aşteptare”. 
Până acum, Sano Bar, primul bar cu specific naturist din Braşov, a reuşit să „convingă” clienţii să „cumpere” 30 de deserturi în aşteptare. Andreea Cazacu, administratoarea barului, spune că aceste deserturi vor ajunge la Centrul de Plasament din Codlea, care sunt deja familiarizaţi cu acest local, ei mai fiind invitaţi şi în vinerea mare. În urmă cu doi ani, Bistro de l'Arte implementase ideea „cafelei în aşteptare”, care apoi a fost extinsă şi la „mâncare în aşteptare”. Proprietarii acestui bistro au încercat să selecteze clientela, adresându-se în special azilelor de bătrâni care profitau, astfel, pentru a-şi trimite rezidenţii într-un fel de excursie în centrul oraşului. De asemenea, anul trecut, „La Ceaun” a pornit proiectul „Ciorbă în aşteptare”, proprietarul restaurantului cerându-le clienţilor care făceau „fapta bună” să trimită cerşetorii pe care îi văd pe stradă să servească o masă caldă. Conceptul de cafea în aşteptare (caffe sospeso) presupune că un client plăteşte una sau mai multe cafele pe care alege să nu le bea ci să le lase la restaurant până când un alt client vine şi beneficiază de ea gratis. Ideea a apărut în sudul Italiei şi a intrat în tradiţia zonei ca un act de generozitate. 
+1 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie