Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7270 - 14 aug 03:58

Ar fi trebuit să fie „june bătrân”

Autor: Ana ŢÎRCĂ, Marius BOERIU

Publicat la 15 mai 2020

La numai 29 de ani, Horia Stancu, şeful DRDP Braşov, a plecat dintre noi. A suferit un atac cerebral chiar în timpul unei întâlniri la Prefectura Braşov

Ar fi trebuit să fie „june bătrân”
Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu, a încetat din viaţa la numai 29 de ani. Apreciat de toţi cei pe care i-a cunoscut pentru profesionalismul şi energia de care dădea dovadă, pentru comunicarea excelentă şi felul lui prietenos de a fi, pentru că nu se temea să spună lucrurilor pe nume, Horia Stancu a suferit un atac cerebral săptămâna trecută, chiar în timpul unei întâlniri la Instituţia Prefectului Braşov.
În momentul trecerii sale la cele veşnice, prefectul Cătălin Văsii a postat pe site-ul instituţiei pe care o conduce un mesaj în care îşi exprima pierderea pe care noi, toţi braşovenii, o suferim odată cu plecarea lui Horia Stancu dintre noi. „Îmi exprim regretul şi marea tristeţe pentru trecerea în nefiinţă, la doar 29 de ani, a directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicaţie, tact şi modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în faţa căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze şi să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a scris prefectul judeţului.
După aflarea veştii, Consiliul Judeţean Braşov a postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituţiei: „Cu adâncă durere în suflet şi nespus regret, anunţăm trecerea în nefiinţă a lui Horia Stancu. CJ Braşov transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte!”. 
 
„Noi te vom purta #totpedrum în sufletele noastre”
 Un mesaj de condoleanţe a fost transmis şi de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care, pe pagina de Facebook a instituţiei a scris că „suntem alături de familia îndurerată de pierderea Directorului General Regional al DRDP Braşov, Horia Stancu. Dumnezeu să-l odihnească! Noi te vom purta #totpedrum în sufletele noastre, Horia!
Un mesaj a venit şi din partea Poliţiei: „Domnul Horia Stancu a avut o contribuţie valoroasă în dezvoltarea instituţiei pe care a condus-o, iar colaborarea cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost exemplară”.
 
„Drum în lumină, bunul nostru prieten şi coleg”
Înainte de a fi director al DRDP Braşov, Horia Stancu a fost şi preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Braşov. De altfel, un mesaj emoţionant a fost postat şi de social-democraţii braşoveni. „Drum în lumină, bunul nostru prieten şi coleg! Astăzi, familia noastră a pierdut un om prea tânăr! Horia Stancu ne-a fost tuturor un prieten şi, în acelaşi timp, un model. Un om care îşi iubea enorm familia, profesionist, mereu activ, mereu în mijlocul acţiunii, un om frumos, optimist şi pozitiv. Aşa ni-l vom aduce mereu aminte pe Horia! Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie durerea pierderii lui şi suferinţa pe care fiecare dintre noi o trăieşte astăzi. Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris PSD Braşov. 
 
Ar fi trebuit să fie „june bătrân”
Mulţi ani, Horia Stancu a fost membru al Grupului Junilor Tineri, însă, aşa cum spune tradiţia, odată însurat, urma să fie „avansat” în Grupul Junilor Bătrâni. De altfel, un mesaj de condoleanţe a fost transmis şi de junii braşoveni. „În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unui bun coleg şi prieten, Horia! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere. Suntem alături de tine, Raluca (soţia lui Horia – n.r.) şi de toţi cei dragi! Cu siguranţă ne va veghea în toate acţiunile pe care le vom face!”. 

Comentarii

BRÂNDUȘE DENISA-LAVINIA

2020-05-28 20:38:55


Nu am cum sa ma abtin si sa nu comentez! Mi se pare inuman sa nu empatizati intr-o asemenea situatie! Este atat de usor sa va etalati frustrarile si rautatile! De ce si pt ce?! Doar pt ca era tanar si avea totusi o functie?! Tot ce-mi doresc este sa nu simtiti pe pielea voastra ceea ce simt apropiatii lui! Fiindca nu se poate descrie durerea in astfel de momente! Iar ce puteti face daca nu reusiti sa transmiteti un gand bun, este sa va abtineti de la astefel de comentarii pline de venin!!!

Anca Tatiana

2020-05-19 20:31:02


Daca v-as numi animale, as jigni mult prea mult necuvantatoarele. Sclavilor complexati si dominati de incompetenta si neputinta, nu faceti decat sa ne intariti convingerile despre persoanele voastre...o cloaca de inculti, inapti.. si lista poate continua.Faptul ca sunteti depresivi si profitati de orice ocazie pentru a ataca, denota strict lipsa rezultatelor din viata vostra. Din pacate pentru pentru voi nu-ve ti avea ocazia nici macar sa mirositi pe unde a calcat cel de care va permiteti sa vorbiti...asa ca protejati-ne globul ocular de mizeriile voastre, si manifestati-va lipsa de judecata si incapacitatea in cocina voastra.

Mihaela

2020-05-16 18:18:06


Despre morți numai de bine. Dumnezeu să- l ierte și să vă ierte.

Catalin

2020-05-15 15:57:23


Cum au sarit toate intitutiile sa isi prezinte omagiile pentru un neica nimeni ce nu si-a dovedit nicaieri abilitatile si care a fost numit intr-un rol atat de insemnat ca baiatul lui tata. Sa te trezesti la 10 ca sa debitezi rahaturi in fata unor fatuci semidocte si apoi sa o intinzi in crasma pana la 2(ca pupincurinst de partid) nu inseamna ca te califici pentru a conduce o organizatie, a administra fonduri si supraveghea lucrari de avengura directiei de drumuri. Cautati-i si pe cei ce plang cu lacrimi de crocodil sa vedeti ce somitati sunt si ei in domeniul lor de activitate. Niste lepre toti!

Willy

2020-05-15 15:20:21


@Daniel Ti-au ramas niste litere in plus si le-ai insirat aici?

Stupid People

2020-05-15 07:49:07


Daniel, eu nu sunt un boșorog, așa cum crezi tu, un june cu viața în față. Dar am mai multă școală decât ai tu vacanță până acum și m-am săturat ca "..la vremuri noi, tot noi!". Tovarășa Cebuc și-a promovat nepotul precum Kim Ir Sen toate progeniturile de după el. Că așa este modelul. Și promovatul doar nu putea să fie la ecologiști, de exemplu, ci la urmașii PCR, la PSD. Normal! Dar voi - care nu ați văzut-o pe Cebuc făcând spume la gură amenințând că dă 100 de studenți afară din facultate pentru că ne prinsese cu cartofi în sacoșe când ne întorceam de la muncile agricole ca să îi prăjim în cămin, considerând că ăla era motivul pentru care nu ieșea recolta la cât trebuie - nu veți înțelege că urâm tot ce ține de tâmpiții ăștia de politruci. Care, ca să se autoconvinga că sunt oamenii potriviți în posturile înalte pe care le ocupă, își repetă: sunt geniu, sunt geniu, sunt....

Radu Gh

2020-05-15 02:41:50


Unul care s-a crezut nemuritor dupa ce s-a vazut la "butoane". Numai ca butoanele au fost prea mari pentru mintea lui si nah ca sa vezi... l-a lasat creierul si i-a explodat. Asta este un semn de la Dumnezeu, dar politrucii, nu-l cunosc pe cel care a creat totul si odata ajunsi in functii se emotioneaza atat de tare incat ce sa vezi, le bubuie mucii din cap, ca ....creier degeaba, nu au. Toti politrucii se cred dumnezei, se cred nemuritori, se cred zei si totul este al lor.

Catalin P

2020-05-15 01:42:19


Un mic psd-ist care a plecat acolo unde numai DUMNEZEU STIE si nu toti psdeii care ii ureaza drum in lumina si toate cele. Ce stiti voi psdei despre lumina? Va aduceti aminte ca exista lumina doar cand mai crapa unul dintre voi? Oare nu ar trebui sa stiti ca toata viata omului ar trebui sa fie plina de lumina? Oare nu ar trebui sa stiti ca omul trebuie sa fie lumina pentru altii in timpul vietii. Bai psdedilor voi nu ar trebui nici macar sa rostiti cuvantul "lumina" pentru ca voi umblati in intuneric. Voi intinati sensul acestui cuvant. Tot partidul in frunte cu Dunca ala al vostru din Brasov, sunteti niste intunecati care rataciti in bezna. Sper sa incepeti sa crapati asa unul cate unul incepand cu presul vostru Dunca, si pe urma sa il urmeze restul asa ca sa o luati incet, incet spre bezna eterna.

Anca

2020-05-14 21:18:47


Un om tanar care si-a asumat responsabilitatea si a fost vizibil in functia sa. Transparent in ceea ce facea. Cat de rautaciosi si invidiosi pot fi oamenii. Acum este functia disponibila, va doresc sa va trimiteti cv ul pentru ca nu va poate multumi nimic.

iaopasta

2020-05-14 20:47:52


oare dragnea il plange???

Dan

2020-05-14 18:36:43


@ Daniel. Analfabet funcțional ce ești!!! Eu scriu că era politruc, și tu vorbești de tineri capabili din mediul privat. Bine că nu mi-ai zis de Alexandru cel Mare, care a administrat bine autostrăzile din Asia.????

Daniel

2020-05-14 17:42:53


Idioti care ati postat. Sunteti niste bosorogi inapti probabil. Varsta nu conteaza. Mai vedeti si voi top cei mai bogati oameni din lume. Sunt atati tineri sub 30 ani extrem de inteligenti care au construit imperii.

Dan

2020-05-14 16:13:27


La 23 de ani a terminat facultatea.La 27 de ani a ajuns seful DRDP Brasov. Mare capacitate a fost!!!!! Responsabili de moartea lui sunt cei ce l-au pus intr-o functie pentru care nu era pregatit. Era pregatit ca politruc, avand in vedere instruirea din familie. Nepotul Mariei Cebuc, vicepresedinte PSD Brasov, presedinte TSD Brasov. A murit un tanar, sa-i fie tarana usoara. Aviz amatorilor!!!!

Barbu Gh.

2020-05-14 12:26:32


Ce de „somități” avea ascunse pizideaua printre ei. Uite de ăsta uitasem, ne concentram asupra corifeilor ca Șerbănică și Ciordache și nu-i mai băgam în seamă pe profesioniștii din teritoriu. 29 de ani și director la o foarte mare și importantă întreprindere de stat!? Dar, altfel, ne văităm că nu avem autostrăzi și șosele.... Hai să terminăm cu ipocrizia asta balcanică și să spunem lucrurilor pe nume: structurile de stat sunt stoarse, distruse de acești politruci care au ca scop în viață doar parvenirea lor și obediența față de gașca politică în care s-au înfiltrat.

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional