Curs BNR

1 EUR = 4.9184 RON

1 USD = 4.7383 RON

1 GBP = 5.6933 RON

1 XAU = 267.3958 RON

1 AED = 1.2901 RON

1 AUD = 3.1941 RON

1 BGN = 2.5147 RON

1 BRL = 0.8831 RON

1 CAD = 3.5228 RON

1 CHF = 4.9890 RON

1 CNY = 0.6612 RON

1 CZK = 0.2021 RON

1 DKK = 0.6614 RON

1 EGP = 0.1929 RON

1 HUF = 1.2093 RON

1 INR = 0.0580 RON

1 JPY = 3.4339 RON

1 KRW = 0.3572 RON

1 MDL = 0.2427 RON

1 MXN = 0.2485 RON

1 NOK = 0.4759 RON

1 NZD = 2.9580 RON

1 PLN = 1.0503 RON

1 RSD = 0.0419 RON

1 RUB = 0.0776 RON

1 SEK = 0.4516 RON

1 TRY = 0.2543 RON

1 UAH = 0.1289 RON

1 XDR = 6.2270 RON

1 ZAR = 0.2793 RON

Editia 7834 - 02 dec 08:51

Aplicații mobile care îți îmbunătățesc viața

Autor: George ALDEA

Publicat la 03 noiembrie 2022

Aplicații mobile care îți îmbunătățesc viața

Le folosești în fiecare zi pentru a îndeplini anumite sarcini. Indiferent dacă este vorba de a-ți perfecționa anumite abilități, sau le folosești pentru divertisment, aplicațiile mobile sunt extrem de utile. Multă lume este de părere că telefonul mobil este un dispozitiv nociv. Cu toate acestea, felul în care folosești aplicațiile îți poate îmbunătăți viața mai mult decât te-ai aștepta. Mai mult, ai la dispoziție chiar și aplicații eficiente când vine vorba de a te menține sănătos și a avea un stil de viață echilibrat. Așadar, să vedem câteva aplicații eficiente pe care merită să le descarci.

Mișcare fără limite

În urmă cu câțiva ani, pentru a avea parte de un antrenament ca la carte era necesar să mergi la sală. Cu toate că sfaturile unui specialist sunt de neegalat, vestea bună e că acum ai la dispoziție o mulțime de antrenamente sportive la o simplă apăsare de buton.

O mare parte dintre aplicațiile pe care le găsești în magazinul virtual îți oferă sfaturi pentru a eficientiza cât se poate de mult antrenamentul efectuat.

Dacă ești interesat de alergare, Asics Runkeeper este prietenul pe care poți conta. Dacă îți dorești un contor de calorii, atunci poți opta pentru My Fitness Pal. Indiferent de preferințele tale, găsești o aplicație care să te ajute să-ți îndeplinești obiectivul dorit.

Jocuri cu cărți

Fiind una dintre cele mai importante companii din industria jocurilor, PokerStars oferă o varietate mare de jocuri cu cărți pe toate gusturile. Poți încerca Omaha High, Five Card Draw sau dacă preferi, Texas Hold’em, una dintre cele mai importante variante - poți găsi și acest joc în aplicație. Dacă nu le-ai mai jucat până acum, sau ai deja ceva experiență în ceea ce le privește, îți poți împrospăta memoria cu regulile direct de pe telefon.  

De asemenea, magazinele virtuale îți pun la dispoziție și alte aplicații similare. Printre acestea se numără și Uno, Remy sau Spider Solitaire.

Muzică pe gustul tău

Multe persoane aleg să asculte muzică în momentul în care fac cumpărături, merg la muncă, sau fac curățenie. Ei bine, dacă te-ai săturat să asculți radio, poți alege o aplicație care îți permite să creezi un playlist pe care să-l asculți în funcție de stare.

YouTube nu mai este doar o aplicație pe care o folosești pentru a urmări filmulețe sau tutoriale, acum ai la dispoziție o aplicație pe care să o folosești în orice moment al zilei. Din aceeași categorie fac parte și Spotify, Deezer ori SoundCloud.

Partea bună este că o parte dintre aceste aplicații sunt gratuite și poți să începi să redai muzică imediat. Totuși, dacă îți dorești să ai parte de servicii îmbunătățite poți opta pentru varianta Premium.

Imagini perfecte

De câte ori ți s-a întâmplat să faci o poză și să realizezi mai târziu că ai putea îmbunătăți culoarea, sau vrei să ștergi anumite elemente din cadru? Probabil de multe ori! Vestea bună e că nu ai nevoie să înveți programe sofisticate de editare foto pentru a obține rezultate impresionante.

Cu o aplicație de tipul Snapseed sau Photoshop Express, telefonul și chiar prietenii tăi îți vor mulțumi. Poți alege dintre filtrele de culoare existente sau poți retușa poza după bunul plac. Pe lângă diverse opțiuni cum ar fi intensificarea culorilor, evidențierea anumitor elemente sau eliminarea altora, poți aplica și text pe imagine și alte animații interesante.

Manager parole

O mare parte dintre aplicațiile pe care le folosești în mod constant necesită o parolă. În mod ideal, aceasta nu trebuie să se repete la toate conturile pe care le folosești. Mai mult, este bine să o schimbi la o anumită perioadă de timp. Având în vedere toate aceste demersuri pe care le iei pentru a-ți securiza conturile, este util să ai pe telefon a aplicație care să țină minte toate parolele tale și să ți le reamintească atunci când ai nevoie de ele.

Password Safe, LastPass și Bitwarden sunt eficiente în acest sens. Tot ce trebuie să reții este parola oficială, cea care te ajută să le dezvălui pe celelalte.

Telefonul nu este doar un mod de a evada de realitatea de zi cu zi. Telefonul este un dispozitiv care te ajută în multe contexte. Felul în care te informezi în legătură cu un domeniu, faci fotografii sau comunici cu prietenii a fost îmbunătățit datorită aplicațiilor. Tot ce trebuie să faci este să alegi o alegi pe cea potrivită și să o folosești în avantajul tău. Care dintre aceste aplicații este pe gustul tău?

 

+2 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional