Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7262 - 04 aug 20:18

10 motive pentru care să votezi PNL pe 26 mai

Autor:

Publicat la 23 mai 2019

10 motive pentru care să votezi PNL pe 26 mai

Duminica viitoare sunt alegerile europarlamentare. Concomitent, se desfăşoară şi un Referendum pe tema justiţiei iniţiat de preşedintele României Klaus Iohannis. Alegerile europarlamentare din acest an au o triplă miză: blocarea abuzurilor PSD din Justiţie prin Referendum, o reprezentare corectă a României în Parlamentul European şi pierderea de către PSD a majorităţii obţinute în 2016 prin minciună şi manipulare. Opţiunea corectă pentru România? DA la referendum şi vot pentru PNL. De ce PNL?

- PNL este singurul partid din România care poate învinge PSD.
PNL este cel mai mare partid de opoziţie din România. PNL a fost partidul la iniţiativa căruia au fost blocate abuzurile majorităţii parlamentare PSD-ALDE. Majoritatea cercetărilor sociologice dau PNL şansa reală de a detrona PSD la aceste alegeri, dar nu sondajele sunt cele care decid în locul românilor. Românii hotărăsc pe 26 mai.


- Partidul Naţional Liberal este partidul românesc cu cele mai mari realizări în Parlamentul European.
PNL se poate lăuda cu beneficii concrete obţinute de europarlamentarii PNL la Bruxelles: eliminarea taxelor de roaming, 28 de milioane de euro drept despăgubiri pentru fermierii afectaţi de pesta porcină, subvenţii mărite pentru agricultori, gratuităţi şi burse de studii pentru tineri.


- PNL are de departe cea mai bună echipă, un mix de experienţă, noutate şi realizări concrete. Sunt oameni noi pe listă – Rareş Bogdan, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Sunt oameni cu experienţă în administraţie locală şi centrală – Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga şi Dan Motreanu. De asemenea, sunt europarlamentari experimentaţi – Siegfried Mureşan, Adina Vălean, Daniel Buda.


- PNL este partidul cu cei mai buni aleşi locali, campioni în atragerea de bani europeni.
Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene liberali se detaşează clar prin performanţele pe care le-au obţinut în comunităţile lor. Oraşele şi judeţele pe care le conduc sunt în vârful listei privind calitatea vieţii, absorbţia de fonduri europene şi modernizarea infrastructurii şi patrimoniului.


- Partidul Naţional Liberal este cel mai influent şi respectat partid din România în UE.
PNL este membru al celui mai mare partid din Parlamentul European – Partidul Popular European (PPE). Spre deosebire de PSD şi ALDE, care au fost renegate de propriile partide la care sunt afiliate, PNL va sta în continuare la masa celor mai importante decizii din Europa.


- PNL este partidul cel mai vocal în apărarea justiţiei şi a statului de drept.
Parlamentarii şi europarlamentarii PNL au fost activi în blocarea tuturor iniţiativelor abuzive ale majorităţii PSD-ALDE de a modifica legile justiţiei pentru a-i scăpa de dosarele penale pe Dragnea şi gaşca lui. Fără demersurile PNL, azi România ar fi fost deja un stat mafiotizat.


- PNL are cel mai bun şi concret program politic pentru Parlamentul European.
Cele mai importante obiective vizează un buget alocat României cel puţin egal cu cel din bugetul anterior şi simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene. Infrastructura rutieră, educaţia şi sănătatea sunt ţintele principale ale programului PNL.


- PNL este singurul partid românesc cu orientare ideologică clară de centru-dreapta.
PNL are drept valori fundamentale: democraţia, statul de drept, individul, drepturile şi libertăţile individuale, proprietatea privată şi rolul minimal al statului în economie. Spre deosebire de alte partide, nu cochetează în mod imatur cu conceptele ideologice esenţiale pentru democraţie.


- PNL este partidul care a dat preşedintele României şi este partenerul acestuia.
Parteneriatul dintre PNL şi preşedintele Iohannis se manifestă solid şi în aceste alegeri în ce priveşte referendumul pe justiţie. De altfel, preşedintele Klaus Iohannis a participat la două dintre mitingurile PNL unde şi-a exprimat sprijinul pentru echipa liberală şi lista pentru europarlamentare. „Cea mai tare echipă cu cei mai buni candidaţi”, a spus Klaus Iohannis despre PNL.


- PNL este partidul cel mai apropiat de oameni.
PNL a făcut eforturi şi a reuşit să impună în Parlamentul României creşterea alocaţiilor copiilor. PNL crede că statul român are datoria să aibă grijă de cei care reprezintă viitorul României. PNL are drept obiectiv şi alinierea pensiilor şi salariilor românilor la nivelul veniturilor din Europa prin creşterea sănătoasă a economiei.  

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic mandatar 41190007

+5 -3

Comentarii

Pavel Ioan

2019-05-23 13:43:02


Si cel putin 5 motive foarte importante sa nu fie votati: 1. au fost si sint de acord sa aduca arabi islamisti si africani si alte categorii de imigranti pe teritoriul Romaniei; 2) sint de acord cu introducerea casatoriei legale intre persoane de acelasi sex si adoptarea de copii de catre asemenea cupluri; 3) sint impotriva familiei traditionale dintre femeie si barbat; 4) sint impotriva patriotismului, a nationalismului romanesc; 5) singurul lucru pe care il doresc este sa ajunga la Bruxelles pe un salriu plus diverse compensatii si sporuri de 33.000,00 EURO lunar.

Nicu

2019-05-23 03:51:31


Iată doar câteva din motivele pentru care eu nu mai am nicio simpatie pentru „liberalii” din PNL. - Data trecută au trimis în Parlamentul European niște dubioși: Norica Nicolai și Renate Weber, care au trecut între timp la ALDE. - Au susţinut referendumul Coaliţiei pentru Familie. - N-au avut nicio reacţie când Dragnea a furat semnăturile „Fără Penali”. - Lista pentru alegerile europarlamentare nu mă convinge: Vasile Blaga, Adina Vălean (presa a scris cum motivul pentru care ar fi prins un loc pe listă a fost să îşi retragă candidatura soţul ei, adică Crin Antonescu), Gheorghe Falcă (din cauza lui iniţiativa „Fără Penali” era să nu mai ajungă în Parlament), Cristian Buşoi (penelistul ăla care apare suspect de mult la Antena3).

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional